Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz UEFA’nın Sarı-Kırmızılı takım ile ilgili verdiği kararı açıkladı.
Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz çok önemli açıklamalar yaptı. Cengiz “UEFA, Avrupa kupalarına katılma cezası vermeyeceğini bize söyledi” dedi.
GSTV canlı yayınına katılan Mustafa Cengiz;
“Bir telefon aldım. Çok mutlu oldum. Ben seçim çalışamıyorum. Galatasaray önümüzdeki yıl Avrupa kupalarına katılacak. Herhangi bir engel yok. Önümüzdeki günlerde İsviçre’ye gideceğiz, taahhüt sözleşmesi yapacağız. Bir takım talepler olacak. Bunlara uyma şartıyla katılacağız. Biz gerekenlere uyduk” ifadelerini kullandı.
1
Fenerbahçe, Konya’da kabusu yaşıyor! Taraftar ne Ali Koç’u ne de Pereira’yı artık istemiyor
2
Fenerbahçe’de Olağanüstü Genel Kurul kararı! Tarih belli oldu
3
ABD’de ilk cep Hamilton’ın
4
Fenerbahçe, 4 yıl sonra ilk kez Konya karşısında ilk 15 dakikada 2 gol yedi
5
Real Madrid: 1 – Juventus: 3 | MAÇ SONUCU
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.