DOLAR 32,3498 0.3%
EURO 35,1307 -0.02%
ALTIN 2.304,851,21
BITCOIN 0%
İstanbul
17°

PARÇALI BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

“Türkiye’nin en büyük kulübüne geldim”

“Türkiye’nin en büyük kulübüne geldim”

ABONE OL
25 Ağustos 2018 23:09
“Türkiye’nin en büyük kulübüne geldim”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Fenerbahçe’nin yeni transferi Diego Reyes’ten açıklamalar…

Fenerbahçe Kulübü, anlaşmaya vardığı Meksikalı savunma oyuncusu Diego Reyes ile resmi sözleşme imzaladı.

Kulüpten yapılan açıklamaya göre, 26 yaşındaki stoper, Ülker Stadı’nda, Fenerbahçe Sportif Direktörü Damien Comolli’nin de katılımıyla kendisini sarı-lacivertli renklere bağlayan sözleşmeye imza attı. Açıklamada sözleşmenin süresi hakkında bilgi verilmedi.

Diego Reyes, bu sezon şampiyonluk yaşamak istediğini söyledi.

Sarı-lacivertli kulübün sportif direktörü Damien Comolli ile birlikte FB TV’ye açıklamalarda bulunan Reyes, “Türkiye’nin en büyük kulübüne geldiğim için çok mutluyum. Bunun bana yüklediği sorumluluk çok büyük. Elimden geleni yapacağım, çok çalışacağım. Bu sene takımımla şampiyon olmak istiyorum.” dedi.

Takıma katılmak için sabırsızlandığını söyleyen Meksikalı savunma oyuncusu, “Birebir olarak tanıdığım oyuncular yok ama Fenerbahçe’de forma giyen her oyuncunun önemli olduğunun farkındayım. Onların da isimlerini duydum, biliyorum. Takıma katılmak ve arkadaşlarımı tanımak için sabırsızlanıyorum” diye konuştu.

Fenerbahçe tarihinin ilk Meksikalı futbolcusu olduğu için gurur duyduğunu söyleyen Reyes şunları kaydetti:

“Burada forma giyen ilk Meksikalı futbolcu olduğum için çok mutluyum. Burada oynama fırsatı verdiği için Fenerbahçe Kulübüne sonsuz teşekkür ederim. Bana güvendiler. Böyle bir ilke imza attığım için gurur duyuyorum. Umuyorum ki bir kapı açılmıştır ve benden sonra da diğer Meksikalı oyuncular buraya gelir.”

Reyes son olarak taraftarlara verdiği mesajda, “Bizlere inansınlar. Gerçekten çok büyük bir kulübüz ve güçlü bir takım olduk. Bu sene umuyorum ve inanıyorum ki şampiyon biz olacağız.” ifadelerini kullandı.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.