DOLAR 32,3831 0.17%
EURO 35,0546 -0.15%
ALTIN 2.324,010,21
BITCOIN 0%
İstanbul
17°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

Toleriane La Roche Posay

Toleriane La Roche Posay

ABONE OL
25 Mayıs 2018 01:37
Toleriane La Roche Posay
0

BEĞENDİM

ABONE OL

La Roche Posay, dermatolojide kökleşmiş ve adeta cilt bakımına adanmış devrim niteliğinde bir markadır. Dünya çapında onlarca dermatolog tarafından tanınan ve tavsiye edilen bir marka olan La Roche Posay, çok çeşitli cilt ihtiyaçlarını hedeflemektedir. Son derece etkili cilt bakım çözümleri sunmasıyla tanınmıştır. En kaliteli kozmetik malzemelerini en gelişmiş kozmetik teknolojiler ile kullanmaktadır. Tüm cilt sorunlarını çözmek için serum, güneş kremi, nemlendirici ve bakımla ilgili akla gelen her şeyi kapsamaktadır.

Marka Neden Tercih Edilmelidir?

La Roche Posay markasında çok çeşitli, yenilikçi ve yüksek performanslı cilt bakım ürünleri bulunmaktadır. La Roche Posay’i diğerlerinden ayıran özellik, markanın dermatolojiye olan katkısıdır. Markanın nihai hedefi, ihtiyaç duyulan dermatolojik dereceli cilt bakım ürünlerini hazır hale getirmektir. Ürünler termal kaynak suyu kullanılarak uzmanlıkla geliştirilmiştir ve kontaminasyon olasılığını azaltan benzersiz bir tasarımda paketlenmiştir. La Roche Posay ürünleri aynı zamanda test edilmiş, nonkomedojenik ve hassas ciltler için güvenlidir.

Markanın Tolerian Ürünlerinin Özellikleri Nelerdir?

La Roche Posay cilt bakım markasının bir diğer popüler dalı Toleriane La Roche Posay serisidir. Bu seri, sorunlu cildi yumuşatmak ve La Roche Posay’in mükemmel termal suyu ile nemlendirmek için tasarlanmış nemlendirici, temizleyici ve bakım kremlerinden oluşur. Toleriane Günlük Yatıştırıcı Nemlendirici, en hassas cilt tipleri için uygun, nazik ve yatıştırıcı bir nemlendirici ile ilgilenenler için üretilmiştir. Dermo Temizleyici ve Arındırıcı Köpük Krem, sırası ile cildin iyice temizlenmesi ve nemlendirilmesi için mükemmel bir seçenektir. Toleriane serisinden Ultra ise, lüks bir krem formülasyonunda tüm gün süren yoğun bir şekilde yatıştırıcı ve iyileştirici özelliği ile göze çarpan bir üründür.

Toleriane serisi çok hassas, zayıf ve alerjiye yatkın ciltler için yoğun ve uzun süreli rahatlama sağlar. Kremler, yaklaşık dört haftalık kullanımın ardından cildin kızarıklık, rahatsızlık ve yanma hissinin azalmasını sağlar. Sakinleştirici bir madde olan nörosensin, cilt tahrişini hedefler ve doğal olarak cildi rahatlatır. Toleriane Ultra, günlük kullanım için hafif, pürüzsüz ve nemlendirici bir yapıya sahiptir. Formül koruyucu madde, paraben, parfüm, alkol, renklendirici veya lanolin içermez.

https://www.dermoeczanem.com/la-roche-posay-toleriane

 

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.