DOLAR 32,4997 0.26%
EURO 34,5910 0.25%
ALTIN 2.476,16-0,27
BITCOIN 0%
İstanbul
22°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

Slimani: Sorun bir adaptasyon sorunu değil

Slimani: Sorun bir adaptasyon sorunu değil

ABONE OL
5 Ekim 2018 01:53
Slimani: Sorun bir adaptasyon sorunu değil
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Attığı iki golle Spartak Trnava karşısında galibiyetin mimarı olan Islam Slimani maç sonrası açıklamalarda bulundu.

UEFA Avrupa Ligi D Grubu ikinci hafta mücadelesinde Fenerbahçe kendi sahasında Slovakya’nın Spartak Trnava takımını Islam Slimani’nin golleriyle 2-0 mağlup etti. Gecenin kahramanı Slimani galibiyeti değerlendirdi.

Hain terör saldırısında şehit olan askerlerimize başsağlığı dileyerek röportajına başlayan Slimani, “Her şeyden önce, bugünkü terör saldırısında hayatını kaybedenlerin ailesine başsağlığı diliyorum. Maç öncesinde kafamızda bu vardı, bunun üzüntüsünü yaşıyorduk. Takım olarak zor günler geçiriyorduk. Bugün güzel bir reaksiyon gösterdik. Futbolda her zaman zor dönemler vardır. Bu skor bize ilerisi için güven verecektir.” dedi.

Takımın genel durumunu değerlendiren Cezayirli futbolcu, “Sorun bir adaptasyon sorunu değil. Bir takım içinde işler iyi gidiyorsa, herkes çok daha iyi gözükecektir. Bazen takım halinde fedakarlık yapmak zorundasınız, bana göre ben elimden gelenin en iyisini yapıyorum. Çok daha iyi olacağız.” şeklinde konuştu.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.