DOLAR 32,3792 0.17%
EURO 35,0232 -0.23%
ALTIN 2.324,470,23
BITCOIN 0%
İstanbul
14°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

Safranbolu Belediye’sinin 120 tonluk taş duvar çalışması

Safranbolu Belediye’sinin 120 tonluk taş duvar çalışması

ABONE OL
26 Aralık 2020 01:41
Safranbolu Belediye’sinin 120 tonluk taş duvar çalışması
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Safranbolu Belediyesi, kent genelinde yol yapım ve kaldırım yenileme çalışmalarını sürdürüyor.

Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı Asfalt Şantiye Amirliği ekipleri, Esentepe Mahallesi Çiftlik Caddesi’nde taş duvar örme çalışması başlattı. Örülecek duvarda 120 ton taş kullanılacağı belirtildi.

 

Örülmeye başlanan duvarın 100 metre uzunluğunda ve yaklaşık 1 metre yüksekliğinde olacağı, heyelan ve diğer risklere karşı can ve mal kaybının önüne geçmek için 120 ton taş kullanılacak duvarın en kısa sürede tamamlanacağı kaydedildi.

Safranbolu’nun çeşitli mahallerinde bozulan yolları yenileyen ekipler, 15 Temmuz Mahallesi, Barış Mahallesi ve Bağlarbaşı Mahallesi’nde, kaldırım, yama ve asfalt serme çalışmalarını sürdürüyor.

Kesintisiz trafik akışını sağlamak ve araç sürüş konforunu aksatmamak için çalışmaların devam ettiğini kaydeden Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, “Yeni yıla girmeden önce 2020 yılı hedeflerimizi yakalamış durumdayız. Safranbolu’nun tüm ana arterleri ve ara sokaklarında planladığımız çalışmaların sonuna geldik. Yeni yılda da tüm alanlarda vatandaşlarımıza kaliteli hizmetler sunmak için iş takvimimizi oluşturacağız” dedi. – KARABÜK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

instagram auto likes kaufen

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.