DOLAR 32,5991 0.37%
EURO 34,8142 0.22%
ALTIN 2.495,200,44
BITCOIN 21166815.72687%
İstanbul
13°

HAFİF YAĞMUR

SABAHA KALAN SÜRE

Saç Ekimi Detaylı Anlatım – Smile Hair Clinic

Saç Ekimi Detaylı Anlatım – Smile Hair Clinic

ABONE OL
22 Mart 2022 23:28
Saç Ekimi Detaylı Anlatım – Smile Hair Clinic
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Saç dökülmesi ya da kellik sorunlarının yaşanmasıyla saç ekimi cerrahi operasyonlar tercih edilir. Her operasyonda olduğu gibi öncesinde ve sonrasında riskler söz konusudur. Risklerin yanı sıra maliyetlerin farklı ve fazla olması, istenilen sürede saçların çıkıp uzamaması, sürenin gecikmesi, iyileşme süresinin yani tüm sonuçların net bir şekilde alınma süresinin diğer tedavilere göre daha uzun olması dezavantajlarındandır.

Hem erkek hem de kadınlarda uygulanabilen başarılı cerrahi operasyonlardandır. Kalıcı bir şekilde kellik, saç dökülmesi ya da saç seyrelmesi sorunlarına çözüm olan operasyon mutlaka uzman bir kişi tarafından hastane koşullarında yapılmalıdır. Uygulamanın başarılı bir şekilde tamamlanması saç ekimi konusunda hastanın durumuna göre tercih edilen yöntemlere bağlı olarak değişkenlik gösterir.

Operasyonun başarılı geçmesi saçların yoğunluğunu, doğal görünümünü etkilerken önemli olan doğru şekilde uygulama yapılmasıdır. Kalıcı olan operasyon çözümleri saçların doğal bir şekilde uzamasını da sağlayarak 1 yılsonunda ayırt edilemez bir hal alır.

Saç Ekimi Nasıl Yapılır?

Saç ekimi için öncelikle saç bitiş çizgisi belirlenir ve ense köklerinin sağlıklı olması gereklidir. Hasta muayenesi sonrasında uygun olan yöntem belirlenir ve lokal anestezi uygulanarak süreç başlar. Mikro iğneler kullanılarak gerçekleştirilen operasyonda acı ya da ağrı duyulmaz. Kısa sürede pratik bir şekilde tamamlanan operasyon sonrasında hasta 1-2 saatlik gözlem sonunda taburcu edilir.

FUE, FUT ve DHI teknikleri kullanılarak yapılan ekim işlemleri cerrahi olmasından dolayı mutlaka uzman bir ekip ve hastane koşullarında gerçekleştirilmelidir.

Saç Ekimi Kimlere Uygundur?

Erkeklerde dökülme ve kellik sorunu görülmesinin yanı sıra günümüzde kadınlarda da yaygın kozmetik sorunlar arasında yer alır. Saç dökülmesi ya da benzeri sorun yaşayan 18 yaş üzeri erkek ya da kadın fark etmeden herkese güvenli bir şekilde ekim işlemi yapılabilir.

Saç Ekimi Temel Aşamaları

Saç ekimi öncesinde hazırlık aşamalarında mutlaka muayene olunması ve doğru yöntemin belirlenerek işlemlerin yapılması önem taşır. Saç çizgisi ve saçsız alan belirlenir. Enseden alınacak saç köklerinin mutlaka sağlıklı olması gerekir ki olmadığı takdirde ekim işlemi yapılamaz. Lokal anestezi uygulanarak konforlu bir şekilde nakil işlemi tamamlanır.

Saç Ekimi Öncesi

Hastanın durumu, anesteziye uygunluğu ve hangi yöntemlerin uygun olduğu belirlenerek ekim süreci sağlıklı bir şekilde başlayabilir. Kişinin ihtiyacına göre greft sayısı ve seans süreleri ayarlanır. Hazırlık aşaması dışında herhangi bir şeye ihtiyaç duyulmaz. Saç ekimi fiyatları özelinde saç operasyonlarında hastanın sağlıklı saç köklerinin bulunması sürecin başlaması için önemli bir kriterdir.

Saç Ekimi Sonrası

Operasyon sonrası 1 yıl gibi bir sürede saç nakli tam sonucu verir ve ekilen saçlar doğal saçlarda olduğu gibi hızlı bir şekilde uzamaya başlar. Operasyonun tamamlanmasının ardından 1-2 saat gözlem süresi sonrasında hasta taburcu edilir ilk 2 gün önemli olup dokunmak ve duş almak yasaktır. Nakil yapılan alan bandajlı olup pansuman ve kontrol günleri aksatılmamalıdır.

Saç Ekimi Fiyatları

Özellikle hastanın saç nakli yapılacak alanının genişliği, tercih edilen yöntem, uygulamayı yapacak kişi ve merkez gibi etkenler maliyetleri ciddi derecede etkilemektedir. İşlemler öncesinde bu kriterlerin iyi bilinmesi için mutlaka ön araştırma yapılarak muayene olunması gereklidir. Saç ekimi fiyatları özelinden kişiden kişiye değişkenlik göstererek özel bir şekilde uygulanan saç ekimi fiyatları bakımından da farklıdır.

Saç ekimi fiyatları açısından ekim işlemleri hakkında detaylı bilgilerin öğrenilmesi maliyetler açısından mağduriyet yaşanmasının önüne geçerken kişinin süreç hakkında aklında soru işaretleri oluşmayacaktır. Bu sayede pratik, hızlı ve kaliteli bir hizmet alarak sağlıklı bir operasyon süreci tamamlanmış olacaktır.

https://www.smilehairclinic.com/sac-ekimi/ hakkında bilgi için hemen tıklayın.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.