DOLAR 32,3386 0.24%
EURO 35,0872 -0.19%
ALTIN 2.307,951,35
BITCOIN 0%
İstanbul
16°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

PSG’nin FFP’ini soruşturan UEFA denetimcisi istifa etti

PSG’nin FFP’ini soruşturan UEFA denetimcisi istifa etti

ABONE OL
18 Eylül 2019 15:46
PSG’nin FFP’ini soruşturan UEFA denetimcisi istifa etti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

UEFA’nın Financial Fair Play denetimcisi Petros Mavroidis, Paris Saint-Germain konusunda UEFA ile ters düştüğü için istifa etti.

Son zamanların transfere en çok para harcayan takımların başında gelen Paris Saint-Germain, UEFA’nın Financial Fair-Play kıskacına girmişti. UEFA’nın transferde usülsüzlük yaptığı iddia edilen PSG’ye FFP’den ağır bir ceza vermesi beklenirken Fransız ekibi, sadece sattığın kadar alabilirsin cezası almıştı.

“PSG’NİN CEZA ALMASI GEREKTİĞİNİ SAVUNUYORDU”

The Times’ın haberine göre ise Financial Fair Play denetimcilerinden Petros Mavroidis, UEFA ile PSG konusunda ters düştüğü için istifa kararı aldı.

Yunan hukuk profesörü, PSG’nin FFP’den ceza alması gerektiğini savunuyordu. Ancak yaşanan son gelişmelerin ardından Mavroidis, UEFA’daki görevine devam etmeme kararı aldı.

PSG, GALATASARAY’I ÖRNEK GÖSTERMİŞTİ

PSG, UEFA’ya Galatasaray’ı örnek göstermiş ve bu sayede büyük bir cezadan kurtulmuştu. Fransız ekibine sadece satabildiğin kadar oyuncu alabilirsin cezası gelmişti.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.