DOLAR 32,4905 0.12%
EURO 34,7828 0.14%
ALTIN 2.489,381,12
BITCOIN 2015269-0.33491%
İstanbul
16°

HAFİF YAĞMUR

SABAHA KALAN SÜRE

Profesyonel Bayrak İmalatı

Profesyonel Bayrak İmalatı

ABONE OL
30 Ekim 2019 01:21
Profesyonel Bayrak İmalatı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Profesyonel Bayrak İmalatı 

Uzun yıllardır sektörde çalışmalarını devam ettirmekte olan firma bayrak imalatı ile farklı alanlarda kullanılabilecek modelleri kullanıma hazır hale getirmektedir.

Kaliteli malzemelerin kullanımı ile hazırlanacak olan makam bayrakları özellikle kurum ve kuruluşlarda tercih edilen bayraklar arasında yer almaktadır. http://www.hesbayrak.comÖzel olarak yapılacak olan görüşmeler dahilinde taleplerinize uygun şekilde çalışma yapılmaktadır. Kısa süre içerisinde yapılan baskı çalışmalarının ardından bayraklar kullanıma hazır hale getirilmektedir.

Dayanıklı yapıya sahip olacak şekilde hazırlanmış olan gönder bayrakları farklı alanlarda kullanıma uygundur. Hes Bayrak tarafından yapılan imalat çalışmaları ile müşteri taleplerine uygun şekilde hizmet sunulmaktadır. Alanında uzman ekip tarafından gerçekleştirilecek olan çalışmalar dahilinde firma bu alandaki taleplerinizi karşılayarak kısa süre içerisinde kaliteli sonuçlar elde edilmesini sağlamaktadır. Seçmiş olduğunuz model üzerinden istediğiniz ölçülere göre son sistem teknolojiye sahip makineler içerisinde baskı çalışmaları yapılmaktadır. Kullanacağınız alana uygun tercih yapabilmeniz için geniş ürün yelpazesi üzerinden hizmet sunulmaktadır.

Ucuz Bayrak Fiyatları 

Modellerin özelliklerini ve boyutlarına göre belirlenen farklı fiyat seçenekleri ile satış yapılmaktadır. En uygun fiyatlar üzerinden kaliteli hizmet almak isteyenler için yelken bayrakları veya farklı özelliklere sahip modeller üzerinden yapılacak olan talepler doğrultusunda çalışma yapılmaktadır. Reklam amaçlı tercih edilecek olan bayrak türleri arasında yer almaktadır. Yapılan görüşmeler sırasında özellikle müşteri taleplerine uygun şekilde hazırlanacak olan bayraklar en kısa süre içerisinde kullanıma hazır şekilde teslim edilmektedir.

 

Adres:50.Yıl Mah. Eski Edirne Asfaltı Caddesi No: 472-474 K:3

Sultangazi / İSTANBUL

Tel: 0212 619 99 30

Gsm: 0546 498 35 59

Faks: 0212 619 99 40

info@hesbayrak.com

 

 

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.