DOLAR 32,3199 0.2%
EURO 35,0939 -0.11%
ALTIN 2.299,760,99
BITCOIN 0%
İstanbul
17°

PARÇALI BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

Mustafa Denizli’den Milli Takım yanıtı

Mustafa Denizli’den Milli Takım yanıtı

ABONE OL
3 Ağustos 2017 23:37
Mustafa Denizli’den Milli Takım yanıtı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Teknik Direktör Mustafa Denizli, katıldığı bir televizyon programında A Milli Takım ve spor gündemiyle alakalı açıklamalarda bulundu.

Son olarak Eskişehirspor’u yöneten ve TFF 1. Lig play-off finalinde penaltılarla Göztepe’ye yenilerek Süper Lig şansını kaybeden tecrübeli teknik adam şu an takım çalıştırmıyor. Denizli, Göztepe maçını “Eskişehirspor ile kaçan şampiyonluk psikolojimizi bozdu. Son maçı unutamıyorum. Beni çok etkiledi.” ifadeleriyle değerlendirdi.

Denizli, Fatih Terim’den boşalan Milli Takım Teknik Direktörlük koltuğu için “Milli takımdan henüz teklif gelmedi. Ayrıca burası reddedilemeyecek teklifler kategorisindedir. Milli takımdan teklif gelirse bunu konuşuruz” diye konuştu.

Denizli, meslektaşıyla ilgili ise “Fatih Terim son derece düzgün, temiz kalpli ama kolay sinirlenen bir insan. Biz içeri, o dışarı patlıyor. Fatih Terim saha dışında yaşananlardan dolayı Milli takımı bıraktı. Şu anda çok üzerine gidiliyor.” ifadelerini kullandı.

Rüştü Reçber Fatih Terim’i savcılığa şikayet etti

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.