DOLAR 32,3823 0.17%
EURO 34,9849 -0.27%
ALTIN 2.324,910,25
BITCOIN 0%
İstanbul
14°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

Melbet Giriş

Melbet Giriş

ABONE OL
24 Mart 2020 05:02
Melbet Giriş
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Melbet sitesine giriş sorunu yaşanması sebebi ile giriş adresi değiştirmiştir. Site, BTK denetimleri sonrasında yaşanan giriş sorunlarını ortadan kaldırmak için kısa süre içerisinde giriş adresini değiştirmiştir.

Melbet giriş için yeni giriş adresini kullanmanız gerekir. Yeni giriş adresini sitenin sosyal medya hesaplarında bulabilirsiniz. Yeni giriş adresi ile siteye sorunsuz şekilde erişim sağlayabilirsiniz.

Melbet sitesine yeni giriş adresi ile giriş yapacak olmanız sitede bir değişiklik olduğu anlamına gelmemektedir. Site yalnızca erişim sorununu ortadan kaldırmak için adresini güncellemiştir. Yeni adresi ile siteye aynı şekilde giriş yapabilirsiniz.

Melbet Şifre Değiştirme

Melbet yeni adresi ile siteye üye girişi yapabilirsiniz. Eğer üye değilseniz yeni bir üyelik de alabilirsiniz. Yeni giriş adresi ile siteye üye olmak için ana sayfada yer alan üye ol seçeneğine tıklayabilirsiniz.

Siteye üye olurken belirlediğiniz şifreyi unutmanız halinde ana sayfada yer alan şifremi unuttum seçeneğine tıklayarak yeni bir şifre alabilirsiniz.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.