DOLAR 32,6026 0.39%
EURO 34,8080 0.2%
ALTIN 2.496,330,49
BITCOIN 0%
İstanbul
12°

PARÇALI BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

Martin Skrtel ölümden döndü! (Fenerbahçeli oyuncunun dili döndü)

Martin Skrtel ölümden döndü! (Fenerbahçeli oyuncunun dili döndü)

ABONE OL
27 Mart 2018 00:01
Martin Skrtel ölümden döndü! (Fenerbahçeli oyuncunun dili döndü)
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Fenerbahçe’nin Slovak futbolcusu Martin Skrtel ölümden döndü. Slovakya’nın Tayland ile oynadığı özel maçta dili dönen Skrtel’i takım arkadaşları kurtardı. Galatasaray Kulübü ve TFF, Skrtel için “Geçmiş olsun” mesajı yayınladı.

Slovakya’nın Tayland ile oynadığı maçta yüzüne top gelen Martin Skrtel baygınlık geçirdi. Bu sırada tecrübeli futbolcunun dili boğazına kaçtı. Bir süre nefessiz kalan Skrtel’e ilk müdahaleyi takım arkadaşları yaptı. Oyundan alınan deneyimli futbolcunun sağlık durumunun iyi olduğu açıklandı.

GALATASARAY’DAN “GEÇMİŞ OLSUN” MESAJI

Galatasaray Kulübü, ülkesi Slovakya’nın Tayland ile yaptığı özel maçta dilinin boğazına kaçması sonrası ölümden dönen Fenerbahçeli futbolcu Martin Skrtel için “Geçmiş olsun” mesajı yayınladı.

Galatasaray Kulübü’nün resmi internet sitesinde “Geçmiş Olsun Mesajı” başlığıyla yayınlanan mesajda “Slovakya’nın Tayland ile oynadığı milli maçta yüzüne gelen top sonrası baygınlık geçiren Fenerbahçeli Martin Skrtel’e geçmiş olsun dileklerimizi sunarız” ifadesi kullanıldı.

TFF DE MESAJ YAYIMLADI

Türkiye Futbol Federasyonu’ndan yapılan açıklamada, Tayland ile oynanan maçın ilk yarısında yüzüne gelen top nedeniyle kısa bir süre baygınlık geçiren 33 yaşındaki futbolcuyla ilgili, “Slovakya Milli Takımı forması giyen Fenerbahçeli futbolcu Martin Skrtel’in yüzüne gelen bir top sonrası rahatsızlık geçirdiğini büyük bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz. Durumu iyi olan Martin Skrtel ile Fenerbahçe camiasına geçmiş olsun dileklerimizi iletiriz” denildi.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.