DOLAR 32,5886 0.34%
EURO 34,7784 0.12%
ALTIN 2.497,320,53
BITCOIN 0%
İstanbul
13°

HAFİF YAĞMUR

SABAHA KALAN SÜRE

Kırıkkale’de 56 saatlik kısıtlama öncesi sıkı denetim

Kırıkkale’de 56 saatlik kısıtlama öncesi sıkı denetim

ABONE OL
26 Aralık 2020 01:41
Kırıkkale’de 56 saatlik kısıtlama öncesi sıkı denetim
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kırıkkale’de hafta sonu uygulanacak sokağa çıkma kısıtlaması öncesinde çarşı ve pazarlarda yoğunluk yaşanırken, ekipler de denetimlerini sıklaştırdı.

Tüm Türkiye‘de korona virüs salgını ile mücadele kapsamında hafta sonları 56 saatlik sokağa çıkma kısıtlaması uygulanıyor. Bu akşam saat 21.00’de başlayacak ve pazartesi 05.00’e kadar devam edecek kısıtlama öncesinde Kırıkkale’de pazar yerleri ve çarşı merkezinde insan yoğunluğu yaşandı. İhtiyaçlarını karşılamak için dışarı çıkan vatandaşlar, zaman zaman sosyal mesafe kuralını unuttu.

 

Ekipler denetimlerini artırdı

Kırıkkale Valiliği koordinesindeki İl Salgın Denetim Merkezi (İSDEM) ekipleri de, oluşan yoğunluk sonrasında faaliyetlerini artırdı. Ekipler, pazar yerlerinde yaptığı denetimlerde sosyal mesafeye uyulması noktasında vatandaş ve pazar esnafını uyarırken maskesini çenesinin altında tutanları da doğru kullanım noktasında ikaz etti. Ekipler, kent merkezinde vatandaşların sıkça bulunduğu alanlarda da denetimlerini sürdürdü. – KIRIKKALE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

youtube abonnees kopen

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.