DOLAR 32,4156 0.19%
EURO 35,7329 0.62%
ALTIN 2.323,370,20
BITCOIN 0%
İstanbul
16°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

Hatayspor’dan savunmaya takviye!

Hatayspor’dan savunmaya takviye!

ABONE OL
20 Haziran 2018 05:13
Hatayspor’dan savunmaya takviye!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Spor Toto 1. Lig’in yeni ekiplerinden Hatayspor, MKE Ankaragücü ile sözleşmesi sona eren Yusuf Abdioğlu’nu kadrosuna kattı.

Spor Toto 1. Lig’in yeni ekiplerinden Hatayspor, MKE Ankaragücü ile sözleşmesi sona eren Yusuf Abdioğlu’nu transfer etti.

Bordo-beyazlılar, 28 yaşındaki defans oyuncusu Yusuf Abdioğlu ile bir yıllık sözleşme imzalayarak ilk dış transferini gerçekleştirdi.

Hatayspor Osman Çalgın Tesisleri’nde düzenlenen imza töreninde konuşan kulüp başkanı Mehmet Maden, yeni sezonda da şampiyonluk kovalamak istediklerini belirtti.

Hatayspor’un 50. yılının TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta güzel bir şampiyonlukla taçlandırıldığını belirten Maden, “Hatayspor hedefleri olan bir takım. Biz şehir olarak, hedefleri olan bir şehiriz. Hatay’ı Türkiye’ye ve dünyaya tanıtmak gibi bir misyonumuz var. Bu anlamda elimizden gelen her gayreti sarf ediyoruz. Transfer mantığımız yine yukarıya oynamak. Yine şampiyonluk hedefini kovalamak istiyoruz. Biz sıradan bir takım olmak istemiyoruz. Biz, orta sıralara ya da düşmemek için oynayan bir takım değiliz. İddialı bir takım olmak istiyoruz. Hatayspor’u Türkiye’ye tanıtmayı hedefliyoruz. Buradan daha önce yetişmiş çok iyi oyuncular var. Gökhan Zan arkadaşımız da bunlardan biri. Bunları sayıca artırmak istiyoruz.” dedi.

Hatayspor Sportif Direktörü Gökhan Zan ise yeni transferleri Yusuf Abdioğlu’nun geçen sezon MKE Ankaragücü’nü sırtlayan ve Spor Toto Süper Lig’e taşıyan oyuncuların başında geldiğini söyledi.

Yusuf Abdioğlu da yaptığı açıklamada, Hatayspor’da bulunmaktan son derece memnun olduğunu ifade ederek, “İnşallah Hatayspor Kulübünü, laik olduğu yere, bir üst lige taşıyacağız. Hakkımızda hayırlısı olsun. Bugünden itibaren Hatayspor Kulübü için çalışacağız. Bunun sözünü veriyorum.” şeklinde konuştu.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.