Galatasaray’ın Spor Toto Süper Lig’in 7. haftasında Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile yaptığı karşılaşmada sakatlanan Emre Akbaba’nın yarın ameliyat edileceği açıklandı.
Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, “Bahçelievler Medical Park Hastanesinde yapılan kontrollerde, Emre Akbaba’nın karşılaşmada aldığı darbe sonrası bugün yapılan tetkiklerinde sol ayak baş parmak tarak kemiği eklem yüzünde ileri derece ezilme ve avülsiyon tipi eklem içi kırık tespit edilmiştir. Oyuncumuzun yarın sabah ameliyat edilmesine karar verilmiştir.” ifadelerine yer verildi.
Aynı müsabakada sakatlanan Eren Derdiyok’un ise sol üst arka adalesinde hafif düzeyde zorlanma tespit edildiği ve futbolcunun tedavisine başlandığı kaydedildi.
1
Fenerbahçe, Konya’da kabusu yaşıyor! Taraftar ne Ali Koç’u ne de Pereira’yı artık istemiyor
2
24 Yıllık Hasret Bitti: A Milli Takımımız 2026 Dünya Kupası’nda!
3
Fenerbahçe’de Olağanüstü Genel Kurul kararı! Tarih belli oldu
4
ABD’de ilk cep Hamilton’ın
5
Fenerbahçe, 4 yıl sonra ilk kez Konya karşısında ilk 15 dakikada 2 gol yedi
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.