DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 0%
İstanbul
13°

ORTA ŞİDDETLİ YAĞMUR

SABAHA KALAN SÜRE

Fenerbahçe’den Savunmaya Takviye

Fenerbahçe’den Savunmaya Takviye

ABONE OL
23 Mart 2022 00:00
Fenerbahçe’den Savunmaya Takviye
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bekleneni veremeyen Tisserand ve Lemos’un yerine kaliteli bir stoper transfer etmek isteyen Fenerbahçe’de ünlü oyuncu Malang Sarr sesleri yükseliyor. Sarı-Lacivertliler eski gözdesi olan Fransız oyuncuyu kadroya katmak için yeniden girişimlere başlandı. Sarı lacivertliler geçtiğimiz sezon başında bonservisi elinde olan Malang Sarr’ın transferi konusunda büyük mücadele vermiş ancak genç yıldız tercihini Chelsea’den yana seçmişti.

Geçen sezonu Porto kulübünde kiralık geçiren Malang Sarr için resmi girişimlere başlayan Fenerbahçe, deneme bonusu veren siteler haberine göre İngiliz takımı Chelsea ile temasa geçti. Hedef, 22 yaşındaki defans oyuncusunu 1 yıllığına kiralamak.

YENİ SEZONDA YER ALMAYACAK
Porto formasıyla geride bıraktığımız sezon 27 maça çıkan Malang Sarr, Chelsea’nin yeni sezon planlarında yer almıyor bu durum Fener’in işine geliyor Fener, genç yıldızın menajeriyle de temas sağladı.

Stoper mevkisinde oynayan Senegal asıllı Fransız futbolcu Chelsea’den kiralık olarak Liga NOS takımlarından Porto’da forma giymektedir. Futbolculuk kariyerine Nice’de başlayan oyuncuyu yakın bir zamanda ülkemizde izleyebiliriz.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.