DOLAR 32,3313 0.23%
EURO 35,0433 -0.26%
ALTIN 2.282,970,25
BITCOIN 0%
İstanbul
17°

PARÇALI AZ BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

Fatih Terim Ocak’ta Kadroyu Büyük Oranda Değiştirme Kararı Aldı

Fatih Terim Ocak’ta Kadroyu Büyük Oranda Değiştirme Kararı Aldı

ABONE OL
22 Aralık 2019 23:53
Fatih Terim Ocak’ta Kadroyu Büyük Oranda Değiştirme Kararı Aldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Süper Lig’de her karşılaşma büyük bir heyecanla oynandı. Takımları göstermiş olduğu performans isminden söz ettirdi. Kaliteli ve zorlu mücadeleler için sarı kırmızılılar gerektiği kadar varlık gösteremedi. Durumları teknik heyet ve taraftar üzerinde hayal kırıklığı oluşturdu. Ligde alınan kötü sonuçlara ek olarak Avrupa kupası bünyesinde de istenen sonuçlar gelmedi. Hiç galibiyet alınamaması ve sadece bir golün atılabilmesi, önemli bir sorunu beraberinde getirdi. Ayrıca Türkiye Kupası 5. Tur maçında alt lig takımlarından Tuzlaspor karşısında alınan yenilgi de şok etkisi yarattı. Bunun üzerine takımda büyük değişiklik kararı çıktı. Betpas ile her deneyimi kaliteli biçimde yaşayabilirsiniz.

Savunma Tümüyle Yeni Oyunculardan Kuruluyor

Bu sezon takımın en büyük sıkıntılarından biri gol yollarındaki etkisizlik olurken, diğeri ise savunma hattındaki zafiyetler oldu. Bu nedenle ortaya koyulan kötü performans puan kayıplarını da beraberinde getirdi. Takımın istediği sonuçları almakta yetersiz kalması nedeniyle kötü gidiş devam etti. Şampiyonlar Ligi’nde gelen farklı mağlubiyetlerin ardından takımda değişiklik kararı alındı. Buna göre bazı değişikliklerin olması kesinleşti. Savunmada forma giyen isimler değişecek. Bunların başında Mariano geliyor. Yerini Linnes’e bırakacak. Nagatomo yerine yeni isim düşünülüyor. Luyindama’nın sakatlığı durumu olumsuz etkiledi. Marcao da isteneni veremediği için yedek kulübesine çekilmesi gündemde. Betpas ile gelen yüksek özellikler işinizi kolaylaştıracak.

Hücum Hattına Yeni İsimler Dahil Oluyor

Takımın hızlı hücum yapabilmesi için ilk hamle Onyekuru ile gelecek. Hem oyuncu ile hem de takımı ile anlaşmanın neredeyse bitmiş olması, ilk müjde oldu. Andone ile yola devam edilmesi beklenmiyor. Diagne sürprizi de öne çıkanlar arasındaki yerini aldı. Ayrıca Falcao için ise kalan maçlar belirleyici olacak. Sakatlığı nedeniyle ligin çok büyük bir bölümünde forma giyemedi. Kalan maçlardaki form durumuna göre atılacak olan adıma karar verilecek. Yaşanacak olan heyecan verici çekişmelerde performansını yükseltmesi bekleniyor. Aksi halde farklı adımların atılması da gündeme gelmiş olacak. Yeni isimler dahil olabilir.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.