DOLAR 32,5354 -0.05%
EURO 34,7987 -0.22%
ALTIN 2.424,99-0,20
BITCOIN 21646210.3755%
İstanbul
20°

AZ BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

Constant bu yüzden kulüp bulamamış!

ABONE OL
2 Ağustos 2017 00:27
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bu yaz kendisine kulüp bulamayan 29 yaşındaki oyuncu futbolu bırakmaya niyetli değil. 

2014-15 sezonunda Milan’dan Trabzonspor’a trasfer olan 2015-16 sezonunun devre arasında ise Bologna’ya transfer olan Kevin Constant, bu yaz kendine kulüp bulamadı.

29 yaşındaki oyuncu, Goal’e yapığı açıklamada futbolculuk kariyerinde ailesiyle rahat bir şekilde yaşayabileceği bir şehirde devam etmek istediğini söyledi.

Galatasaray’da Sigthorsson zirvesi! Ayrılıyor mu?

EMEKLİ OLMADAN ÖNCE…

Constant, kulüpsüz kalması ile ilgili olarak “Aslında pek çok kulüpten teklif aldım. İspanya, İtalya, İngiltere ve İsviçre’den teklifler aldım. Ama anlaşamadım. Hatta Türkiye’de Süper Lig’e yeni çıkmış bir kulüp de beni istedi. Ama Trabzonspor maceram kötü geçmemesine rağmen Avrupa kupalarında mücadele eden bir takımda forma giymek istediğim için bu teklifi değerlendirmedim. Henüz 29 yaşındayım. Emekli olmadan önce bir veya iki güzel sözleşme daha yapabileceğime inanıyorum.” dedi.

Sosyal medyada Batuhan Karadeniz fırtınası

BURNU YÜZÜNDEN BOŞTA KALDI

Sezon başında St Etienne ile idmanlara çıkan Constant, “Sezon başında St Etienne ile idmanlara çıkıyordum. Her şey de yolunda gidiyordu. Ama sonra daha önce planlanan bir burun ameliyatı geçirdim. Nefes almakta zorlandığım için tahmin edilenden bir hafta sonra takıma dönebildim. Clermont ile oynanan bir hazırlık maçında forma giydim. Ama fiziksel olarak henüz hazır değildim. Daha sonra yapılan bir toplantıda benimle sözleşme yapmaktan vazgeçtiklerini söylediler.” ifadelerini kullandı.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.