DOLAR 32,3498 0.3%
EURO 35,1307 -0.02%
ALTIN 2.304,851,21
BITCOIN 0%
İstanbul
17°

PARÇALI BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

Beşiktaş’ta futbolculara Bayern Münih maçı öncesi para dopingi!

Beşiktaş’ta futbolculara Bayern Münih maçı öncesi para dopingi!

ABONE OL
19 Şubat 2018 22:06
Beşiktaş’ta futbolculara Bayern Münih maçı öncesi para dopingi!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Beşiktaş yönetimi, 18 Mart’a kadar birbirinden zorlu sınavlar verecek olan futbolcuların tüm alacaklarını yatıracak.

Türkiye’nin şu an 3 kulvarda birden mücadele eden tek takımı olan Beşiktaş, belki de sezonun en kritik virajına girmek üzere… Cuma günü oynanacak olan Atiker Konyaspor maçıyla başlayıp 18 Mart’a kadar 8 karşılaşma oynayacak olan Kartal bu süreçte Alman devi Bayern Münih ve ezeli rakibi F.Bahçe ile 2 kez karşılaşacak, ayrıca Trabzonspor, Medipol Başakşehir ve Gençlerbirliği ile kozlarını paylaşacak.  

 
Kartal’ın Şampiyonlar Ligi, lig ve kupada kaderini çizecek olan bu zorlu takvime girmeden önce yönetim kurulu üzerine düşen görevi yerine getirecek. Futbol takımının ödemelerini geciktirmemek adına yoğun mesai harcayan siyah-beyazlı idareciler, Konya maçı sonrasında takım Bayern Münih ile deplasmanda ilk müsabakaya çıkmadan önce oyuncuların maaş ve puan başı gibi bütün alacaklarını hesaplarına yatıracak. 

 

Zaten Kartal’da futbolcuların şu an sadece ocak ayı alacakları bulunuyor. Beşiktaş yönetimi toplamda 5 milyon Euro’ya yakın bir ödeme yaparak ocak ayının hesabını da tamamen kapatacak. 
 

Derbi öncesi kart alarmı
 

Beşiktaş’ta zorlu Atiker Konyaspor mücadelesi öncesinde Pepe, Talisca, Adriano ve Oğuzhan sarı kart sınırında… Bu 4 oyuncu cuma günü oynanacak maçta kart görmeleri halinde Süper Lig’in 23. haftasında Fenerbahçe ile oynanacak olan derbide forma giyemeyecekler. 
 
Teknik direktör Şenol Güneş de bu sebeple kart sınırında bulunan oyuncularıyla bir görüşme yaptı ve Konya deplasmanında gereksiz kart görmemeleri yönünde futbolcularını uyardı. (Şampiy10)

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.