DOLAR 32,3830 0.19%
EURO 35,0862 -0.02%
ALTIN 2.324,690,24
BITCOIN 0%
İstanbul
17°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

Mustafa Cengiz transfer konusuna açıklık getirdi

Mustafa Cengiz transfer konusuna açıklık getirdi

ABONE OL
5 Eylül 2018 02:25
Mustafa Cengiz transfer konusuna açıklık getirdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Galatasaray başkanı Mustafa Cengiz, Al-Hilal’e transfer olan Gomis’in kendisinin takımdan ayrılmak istediğini söyledi. Forvet konusuna da değinen Cengiz, “Anthony Modeste” ve “Vagner Love” transferlerine açıklık getirdi.

Galatasaray başkanı Mustafa Cengiz, Emre Akbaba transferinin kendileri için bir prestij meselesine dönüştüğünü söyledi. TRT Spor’a konuşan Mustafa Cengiz, “Emre’nin bizim yerine rakipte olduğunu düşünün. Forvet alamadık diye bizi idam eden taraftar, Emre gelemeseydi ne yapardı? Sponsor transferde çok yardımcı oldu ama sponsor olmasa da bu transferi yapardık. Bizim için çok önemli bir transferdi.” dedi.  

Bafetimbi Gomis’in kendisinin ayrılmak istediğini söyleyen Cengiz, “Teknik heyet zorla göndermek istemedi. Gomis ile menajeri olduğu belirtilen Mendy, ‘Ya sözleşmemi uzatın zam yapın ya da beni gönderin’ diyor. 33 yaşına gelmiş birisi için Galatasaray’ın menfaatlerini düşünmek zorundayım. Gomis’in sözleşmesinde 25 gol atarsa sözleşmesi uzar diye bir madde yok.” ifadelerini kullandı.  

Anthony Modeste’in Florya’ya geldiğinden haberi olmadığını söyleyen galatasaray başkanı, “Modeste, Florya’ya gelmiş. Hukuki bir sorun olduğunu söylediler. Baktığımızda çok büyük bir tehlike gördüm. 25-30 milyon euroluk bir tehlike. Bize ardından bir mektup geldi. Futbolcumuz Modeste’i transfer etmeniz halinde, antrenmana çıksa bile sizi mahkemeye veririz, lütfen futbolcumuzla ilgilenmeyin dediler. Bu riski ben dahil iki Türk kulübü daha göze alamadı. Futbolcuyu alsaydık Şampiyonlar Ligi’nde oynayacaktı. TFF ile Modeste konusunu görüştük. Modeste, ocak ayında neden olmasın?” diye konuştu.  

Mustafa Cengiz, Vagner Love’ın menajerinin, transferin bedelsiz gerçekleşeceğini kendilerine söylediğini ancak Beşiktaş’ın talep ettiği 750 bin euro’yu karşılayamayacaklarını ilettiklerini sözlerine ekledi.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.