DOLAR 32,3304 0.24%
EURO 35,0604 -0.22%
ALTIN 2.282,190,22
BITCOIN 0%
İstanbul
17°

PARÇALI AZ BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

Merve Terim Çetin’in Paylaşımı

Merve Terim Çetin’in Paylaşımı

ABONE OL
24 Mart 2020 15:31
Merve Terim Çetin’in Paylaşımı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Şu sıralar tüm gündemi korona virüs kaplıyor. Virüse yakalananlar ve hayatını kaybedenlerin sayısı azımsanamayacak kadar fazla. Bu yüzden halk büyük bir panik içinde. Yurt dışına gidip gelenler ve yakınları daha büyük risk altında. Halkın yanı sıra ünlüler de bu virüsten çok etkileniyor. Ünlülerin yurt dışı bağlantıları halka göre daha güçlü. En güncel haberler için https://www.bettingwm.com/ adresini ziyaret edin.

Fatih Terim Ve Korona Virüs

Dünyayı çalkalayan ve her gün binlerce insana testi yapılan korona virüs Fatih Terim’de de çıktı. Galatasaray teknik direktörü olan Fatih Terim’in korona virüs testi pozitif çıktığında kızı olan Merve Terim Çetin sosyal medya hesapları üzerinden isyan etmeye başladı. Diğer kızı olan Buse Terim Bahçekapılı da sosyal medya hesapları üzerinden bazı paylaşımlar yaptı. Detaylı bilgi için https://www.bettingwm.com/bedava-bonus-veren-siteler/ adresini ziyaret etmelisiniz.

Merve Terim Çetin’in Paylaşımı

Babası için oldukça üzgün olan Merve Terim Çetin sosyal medya hesabı üzerinden herkese bela okudu. Buna sebep olan herkes için ”Allah’ınızdan bulun” ifadelerini kullandı. İsyan etti.

Buse Terim Bahçekapılı’nın Paylaşımı

Buse Terim Bahçekapılı ise ne diyeceğini bilemediğini ifade etti. Hayatının en kötü günlerini yaşadığını ve çok acı çektiğini dile getirdi.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.