DOLAR 32,4071 0.22%
EURO 35,1035 -0.05%
ALTIN 2.325,570,28
BITCOIN 0%
İstanbul
17°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

Junkeren, Lionel Messi’yi bedelsiz olarak transfer etti

Junkeren, Lionel Messi’yi bedelsiz olarak transfer etti

ABONE OL
24 Ağustos 2019 20:15
Junkeren, Lionel Messi’yi bedelsiz olarak transfer etti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Norveç 3. Ligi ekiplerinden Junkeren, gerçek adıyla Lionel Messi’yi kadrosuna katarak büyük dikkat çekti.

16 yaşındaki Daniel Are Knutsen, Arjantinli yıldız Messi’ye olan hayranlığı nedeniyle ismini resmi olarak Lionel Messi yapmıştı. Daha önce Fauske/Sprint 16 Yaş Altı Takımı’nda forma giyen Knutsen’in takım arkadaşlarından birinin adı da Ronaldo’ydu. 1xbet giriş haber,ne göre detaylar şöyle;

Knutsen, ismini Lionel Messi yapmasıyla ilgili olarak “Lionel Messi benim en büyük idolüm ve bir süredir ismimi değiştime planım vardı. Oyun olarak bazı benzerliklerimiz var ama muhtemelen yeteneğim o kadar üst düzey değil. 1xbet detaylarına göre; Beni eskiden tanıyanlar Knutsen diyor ama yeniler Lionel veya Leo diyebilirler” dedi. Junkeren’in genel menajeri Runar Bo Eriksen ise şimdiki hedeflerinin ise Cristiano Ronaldo olduğunu belirtti. betist haberleri takip ediyor.

Lionel Andrés “Leo” Messi Kimdir?

betist Lionel Andrés “Leo” Messi 24 Haziran 1987, Rosario, Arjantinli futbolcudur.
Barcelona’da forma giyen oyuncu; forvet ile ofansif orta saha bölgelerinde görev almaktadır. Halen oynayan futbolcular arasında en iyilerden biri olarak kabul edilmektedir.Henüz 21 yaşındayken, Ballon d’Or ve FIFA Dünyada Yılın Futbolcusu ödüllerini almıştır.Yeteneği ve oyun tarzı sıkça benzetilen ve kıyaslanan Arjantinli eski futbolcu Diego Maradona, Messi’yi “halef”i olarak göstermektedir.

Lionel Messi, 24 Haziran 1987’de Arjantin’in Rosario şehrinde dünyaya geldi. Futbola 8 yaşında Rosario şehrinin takımı olan Newell’s Old Boys’da başladı. 2000 yılında ailesi, Messi’nin büyüme hormon eksiklik tedavisi görmesi ve futbola Barcelona’da devam etmesi için İspanya’nın Barselona şehrine taşındı.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.