DOLAR 32,3311 0.24%
EURO 35,0836 -0.14%
ALTIN 2.301,021,05
BITCOIN 0%
İstanbul
19°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

Çağlar Söyüncü’nün transferine annesi izin vermedi

ABONE OL
2 Ağustos 2017 00:27
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Beşiktaş’ın öncelik aldığı genç oyuncu için Alman ekibi 2.5 milyon Euro önerdi, transfere ise annesi, “Bir oğlum askerde diğerini de gurbete yollamam” diyerek izin vermedi.

İLK KEZ A MİLLİ OLDU

Altınordu’nun geçen sezondan bu yana A Takım’da dikkat çeken 19 yaşındaki stoperi Çağlar Söyüncü, A Milli Takım’ın İsveç’le oynadığı hazırlık maçında ilk kez Ay-Yıldızlı formayı giymişti.

Türkiye Avusturya maçı ne zaman nerede saat kaçta? ANNESİ GURBETE BIRAKMADI

PTT 1. Lig’deki başarılı performansıyla devleri peşine takan oyuncunun ilginç de bir transfer hikayesi var. Ara transfer döneminde Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’ın bizaat istediği ve Türkiye içinde öncelik aldığı Çağlar’a en ciddi teklifi Freiburg yaptı.

Alman ekibi, genç savunmacı için Altınordu’ya tam 2.5 milyon Euro önerdi. Kulüpler arasında mutabakat sağlanmıştı ki transferde bir engel çıktı. Çağlar’ın annesi, “Bir oğlum askerde, diğerini de gurbete yollarsam ben ne yaparım!” diyerek bu sezonluk transfere engel oldu.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.