DOLAR 32,6019 0.38%
EURO 34,8517 0.33%
ALTIN 2.493,880,39
BITCOIN 0%
İstanbul
12°

PARÇALI BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

“Biz de Avrupa maçı oynadık”

“Biz de Avrupa maçı oynadık”

ABONE OL
24 Eylül 2018 01:53
“Biz de Avrupa maçı oynadık”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Akhisarsporlu oyuncular Mustafa Yumlu ve Güray Vural, Galatasaray galibiyetini değerlendirdi, Güray, kendilerinin de Avrupa’da oynadıklarına vurgu yaparak göndermede bulundu. 

Akhisarspor’un 3. golünü atan Mustafa Yumlu, Galatasaray galibiyetini  değerlendirirken; “Sezona güzel bir kupayla başlamıştık. Sonra sonuçlar istediğimiz gibi gitmedi. Oyunumuzu sonuca yansıtamıyorduk. Bu sene çok direkten dönen toplarımız oldu. Bir yerden döneceğini biliyorduk. Bu Galatasaray’a rast geldi.” dedi.  

“Buraya gelen taraftarlara teşekkür ediyorum.” diyen Mustafa Yumlu, “Bu güzel skoru onlara armağan ediyorum. Bize itici güç oluyorlar. Maçta çok istekli ve arzulu oynadık. Maçın hakkı bizimdi. Galatasaray’ın sadece bir pozisyonu vardı. Pozisyon bulmada çok çok iyiydik. Hakettik. Kalecimiz Fatih’e teşekkür ediyorum. İlk yarı gol yemememiz bizim için önemliydi. Güzel bir gol bulduk. Sonra bir penaltı ve benim attığım gol. Çok mutluyuz. Arkadaşlarımın ayaklarına sağlık. Galatasaray’a geçmiş olsun diyorum. Şampiyonlar Ligi galibiyeti için onları tebrik ediyorum.” açıklamalarını yaptı.  

Takımın 2. golünü penaltıdan atan Güray Vural ise göndermelerde bulundu ve şu ifadeleri kullandı; “Sahada müthiş bir mücadele verdik. Ligde bir türlü istediğimiz sonucu alamadık. Galatasaray’ın eksiklerini biliyorduk. Ne kadar yorumcular bize inanmasa da herkese yanıtı verdik. Biz de Arvupa maçı oynadık. Galatasaray, Salı günü Şampiyonlar Ligi oynarken, biz Perşembe oynadık. Bizde de yorgunluk vardı. Onlar da, biz de Pazar günü oynuyoruz. Biz de ülkemizi temsil ediyoruz, Federasyon maçı Pazartesi gününe koyabilirdi. Bugün maça yorgun olarak çıktık. Beşiktaş ve Fenerbahçe UEFA oynadıysa biz de oynadık.”

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.