DOLAR 32,3515 0.3%
EURO 35,1427 -0.05%
ALTIN 2.307,941,35
BITCOIN 0%
İstanbul
16°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

Beşiktaş’ta Quaresma takıma katıldı!

Beşiktaş’ta Quaresma takıma katıldı!

ABONE OL
23 Temmuz 2018 23:48
Beşiktaş’ta Quaresma takıma katıldı!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Tatili sona eren Portekizli yıldız Ricardo Quaresma, takımla antrenma çıktı.

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turunda 26 Temmuz Perşembe günü deplasmanda Faroe Adaları’nın B36 Torshavn ekibiyle yapacağı maçın hazırlıklarına devam etti.

BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana, izni sona eren Ricardo Quaresma da katıldı.

Fulham ile transfer görüşmelerine başlandığı duyurulan İspanyol kaleci Fabricio Ramirez, izinli olan Domagoj Vida ve Pepe idmanda yer almazken, Oğuzhan Özyakup takımdan ayrı bireysel çalıştı. 

Antrenmana ısınma hareketleriyle başlayan futbolcular, 5’e 2 top kapma idmanının ardından topla istasyon çalışmaları yaptı. Geniş alanda gerçekleştirilen top kapma çalışmasının ardından idman çift kale maçla sona erdi. 

Portekiz Milli Takımı ile 2018 FIFA Dünya Kupası’nda forma giydiği için izinli olan Pepe’nin yarın siyah-beyazlı takıma katılacağı belirtildi.

Öte yandan Beşiktaşlı futbolcu Tolgay Arslan antrenman sonrasında oğlu Kian Arslan ile bir süre oyun oynadı. 

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.