DOLAR 32,3189 0.2%
EURO 35,1301 -0.02%
ALTIN 2.292,750,68
BITCOIN 0%
İstanbul
19°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

Bayern Münih’in yıldızı Lewandowski’den Beşiktaş analizi

Bayern Münih’in yıldızı Lewandowski’den Beşiktaş analizi

ABONE OL
19 Şubat 2018 22:00
Bayern Münih’in yıldızı Lewandowski’den Beşiktaş analizi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bayern Münih’in Polonyalı golcüsü Robert Lewandowski, Şampiyonlar Ligi’nde Beşiktaş ile yapacakları son 16 turu ilk maçının kendileri için çok önemli olduğunu belirtti.İlişkili Haberler

  • Bayern Münih – Beşiktaş Şampiyonlar Ligi maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak?

Lewandowski, Kicker dergisine verdiği röportajda, Beşiktaş ile yapacakları maçları değerlendirdi.

Beşiktaş’ın ara transfer döneminde Cenk Tosun gibi önemli bir forvetini sattığını belirten Lewandowski, “Genelde kanatlardan gelerek orta yapıyorlar ve ceza sahasında tehlikeliler. Savunma ile hücum arasındaki denge yerinde ancak biz kendi oyunumuzu oynarsak iyi fırsatlarımızın olacağını düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

Vodafone Park’ta oynayacakları rövanş maçında oluşacak atmosfere dikkati çeken 29 yaşındaki futbolcu, “Tur atlamak istiyoruz. İlk maç önemli çünkü İstanbul’daki atmosferin inanılmaz olduğunu duydum” değerlendirmesinde bulundu.

Lewandowski, eşleşmede Bayern Münih’in favori olup olmadığıyla ilgili soruya, “Bu kelimeyi sevmiyorum. Öncesinde favori görülüyorsunuz ancak bunu sahada göstermek lazım” yanıtını verdi.

Beşiktaş’ın savunma oyuncusu Pepe ile ilgili değerlendirmede bulunan Lewandowski, “Pepe, süper bir futbolcu. Grup maçlarında Beşiktaş savunmasının patronu olduğunu ve takıma yardım ettiğini gösterdi” açıklamasını yaptı.

Deneyimli futbolcu, Beşiktaş’a karşı ilk maçta en az 1 gol atarak, gol yememelerinin kendileri için iyi olacağını kaydetti.

İlk maçı iç sahada oynamanın dezavantaj olup olmadığına ilişkin soruyu da Lewandowski, “Hayır, bazen ilk maçı evde oynamak iyi oluyor çünkü rakibinizi iyi tanımıyorsunuz. İlk karşılaşmadaki tecrübeyle deplasmanda rakibi daha iyi değerlendiriyorsunuz” şeklinde yanıtladı.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.