DOLAR 32,3515 0.3%
EURO 35,1427 -0.05%
ALTIN 2.307,941,35
BITCOIN 0%
İstanbul
16°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

Ataman: “Savunmada istediğimizi yaptık”

Ataman: “Savunmada istediğimizi yaptık”

ABONE OL
23 Mayıs 2018 03:17
Ataman: “Savunmada istediğimizi yaptık”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nde play-off çeyrek final ilk maçında konuk ettiği Darüşşafaka’yı 78-69 yenerek seride 1-0 öne geçen Anadolu Efes’in başantrenörü Ergin Ataman galibiyeti değerlendirdi.

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nde play-off çeyrek final ilk maçında konuk ettiği Darüşşafaka’yı 78-69 yenerek seride 1-0 öne geçen Anadolu Efes’in başantrenörü Ergin Ataman, savunmada iyi oynayarak galip geldiklerini söyledi.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Ataman, Darüşşafaka’nın güçlü bir takım olduğunu belirterek, “Serinin zor geçeceğini biliyorduk. Savunmada istediğimizi yaptık ve pota altını iyi kapattık. Wilbekin ve Johnson dışında ekstra oyunculara sayı şansı tanımadık. Hücumda iyi değildik. 20 top kaybı yaptık ve bu nedenle çok sayı yedik. Zor bir seri olacak. İkinci maça daha iyi hazırlanacağız.” ifadelerini kullandı.

Errick McCollum’un sıkışan maçlarda oyunu değiştirebilecek bir basketbolcu olduğunu anlatan tecrübeli çalıştırıcı, “Rakibin konsantrasyonu Krunoslav Simon üzerineydi. Sonny Weems’in oynayıp oynayamayacağı maç sabahında belli oldu. Ayağında ciddi bir sakatlığı olmasına rağmen onu oynatmak zorunda kaldık ve istediğimiz katkıyı aldık.” diye konuştu.

BLATT: “FIRSATLARI DEĞERLENDİREMEDİK”
Darüşşafaka Başantrenörü David Blatt, seride 1-0 geriye düşmelerine rağmen henüz bir şey kaybetmediklerini dile getirdi.

Mağlup oldukları maçta Anadolu Efes’in daha iyi oynadığını aktaran Blatt, “Bir maçı kaybetmiş olmak her şeyi bitirmez. Maçı kazanabilmek adına elimize gelen fırsatları değerlendiremedik. Şimdi evimize dönüp perşembe günü oynanacak maçı kazanmak için çalışacağız.” değerlendirmesinde bulundu.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.