DOLAR 32,4402 0.07%
EURO 34,4810 -0.06%
ALTIN 2.487,780,20
BITCOIN 0%
İstanbul
19°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

“Zamanla daha iyi olacağız”

“Zamanla daha iyi olacağız”

ABONE OL
24 Eylül 2018 01:53
“Zamanla daha iyi olacağız”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Spor Toto Süper Lig’in 6. haftasında konuk ettiği Demir Grup Sivasspor’u 2-1 mağlup eden Antalyaspor’un teknik direktörü Bülent Korkmaz, önemli bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Bülent Korkmaz, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, geçen hafta aldıkları mağlubiyetin ardından, özellikle iç sahadaki maçları kazanmaları gerektiğini belirterek, “Aldığımız üç puan önemliydi. Altı haftada 10 puan almak bizim için çok önemliydi.” diye konuştu.

Karşılaşmaya iyi başlamalarına karşın gol yediklerini, ardından reaksiyon göstererek 2-1’lik skoru yakaladıklarını ifade eden Korkmaz, ilk yarı topun rakiplerinde olmasına karşın düşündükleri şekilde oynadıklarını belirtti.

Korkmaz, ikinci yarıda topu koruma konusunda sıkıntılar yaşayınca, takımının ister istemez geriye kaçtığını vurgulayarak, maçın sonlarına doğru da skoru korumak için ellerinden geleni yaptıklarını söyledi.

Önemli olan üç puanı almayı başardıklarını anlatan Korkmaz, “Sezonun ikinci yarısı öncesi düşündüğümüz puanı yakalamamız lazım. Çünkü, ilk yarı ikinci yarıya göre daha zorlu bir fikstüre sahibiz. İkinci yarıdaki 9 maçımız içeride. Tabii ki geliştirmemiz gereken noktalar var. Çözmemiz gereken pozisyonlar var. Antrenmanlarda onların üzerinde duracağız. Zamanla daha iyi olacağımızı düşünüyorum.” ifadelerini kullandı.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.