DOLAR 32,3799 0.18%
EURO 35,0029 -0.23%
ALTIN 2.324,840,25
BITCOIN 0%
İstanbul
14°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

“Yarın ne yapacağımı bilmiyorum”

“Yarın ne yapacağımı bilmiyorum”

ABONE OL
23 Mayıs 2018 03:18
“Yarın ne yapacağımı bilmiyorum”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Neslihan Demir Güler ve Seda Aslanyürek voleybol kariyerlerini sonlandırdı…

Voleybol Kadınlar CEV Şampiyonlar Ligi Dörtlü Final’inin üçüncülük maçında Imoco Volley’e 3-0 yenilen Galatasaray’da antrenör Ataman Güneyligil, beklentilerin çok uzağında kaldıklarını dile getirdi.

Müsabakanın ardından basın mensuplarına açıklamada bulunan Ataman Güneyligil, “Oyun olarak çok kötüydük. Dünkü CSM Volei Alba maçını bugün oynasaydık, yine kaybederdik. Konsantrasyon anlamında 3 takım da bizden iyi durumdaydı.” dedi.

Anlayamadığı bir sebepten dolayı takımının tatile çıkmış gibi görüntü verdiğini vurgulayan sarı-kırmızılı teknik adam, “Bu durumu anlayamıyorum ve kimseyi de suçlamıyorum. Herkeste buraya gelmenin başarı olduğu yönünde bir görüş vardı. Ben final ve şampiyonluk hedefim olduğunu her zaman dile getirmiştim. Bazı şeylerle yetinmemek lazım. Takım olarak Dörtlü Final ile yetindik. Demek ki biz kontağı Novara’daki Igor Gorgonzola maçında kapatmışız. Bu etabı çok kötü oynadık. Utanç duyuyoruz açıkçası. Ben bu utancı duyuyorum.” diye konuştu.

Voleybol kariyerlerini sonlandıran Neslihan Demir Güler ve Seda Aslanyürek’e de değinen Güneyligil, “Onların son maçlarıydı. Voleybol dışı hayatlarında başarıları diliyorum. İkisiyle de çalışmak benim için çok büyük zevk.” ifadelerini kullandı.

Aktif voleybol kariyerini Imoco Volley maçının ardından sonlandıran sarı-kırmızılı oyuncu Neslihan Demir Güler, müsabaka sonrası gözyaşlarına hakim olamadı.

Maçın ardından basın mensuplarına açıklamada bulunurken ağlamaktan kendisini alıkoyamayan Neslihan, “Çok keyif aldığım bir işi yaptım. Üzerimde emeği bulunan herkes hakkını helal etsin. Hayatımda ilk defa yarın ne yapacağımı bilmiyorum. Hayatım boyunca planlı programlı yaşadım, ilk defa ne yapacağımı bilmiyorum.” değerlendirmesinde bulundu.

Galatasaray takımının Dörtlü Final performansına değinen Neslihan, “Dörtlü Final’de daha iyi olabilirdik. En azından final oynamayı hak ettiğimizi düşünüyorum. Bazı şeylerin önüne geçemiyorsunuz. Gelmeden önce sakatlık yaşamıştım. İki iğneyle maça çıktım ama yine de bir şey yapamadım. Benim 25 yıllık kariyerimde öğrendiğim de bu. Olmayınca olmuyor.” şeklinde konuştu.

Kariyerini sonlandıran bir diğer sarı-kırmızılı oyuncu Seda Aslanyürek, “Çocukluğumuzdan beri voleybol oynuyoruz. Bundan sonra ne olacak hiçbir fikrim yok. Şu anda çok da durumu anlamıyorum. Günler geçtikçe daha çok anlayacağız belki de. Voleybolun içinde geçen 22 seneye birçok şey sığdırdım. Çok şey kazandık, çok şey kaybettik. Hepsi çok güzel tecrübeydi.” açıklamasında bulundu.

Dörtlü Final performanslarına değinen Seda, “Buraya dördüncü olmak için gelmemiştik. Dünkü karşılaşmayı kazanmayı ve final oynamayı planlıyorduk. Ama dün kaybedince moraller çok bozuldu. Kalan kısa sürede de toparlayamadık. Mental anlamda biraz sıkıntı yaşadık maça başlarken. Bu şekilde bittiği için biraz burukluk var.” diyerek sözlerini tamamladı.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.