DOLAR 32,3316 0.24%
EURO 35,1057 -0.08%
ALTIN 2.298,430,93
BITCOIN 0%
İstanbul
19°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

“Umarım Volkan Demirel…”

“Umarım Volkan Demirel…”

ABONE OL
8 Temmuz 2018 00:39
“Umarım Volkan Demirel…”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Fenerbahçe Teknik Direktörü Phillip Cocu, henüz sözleşmesi yenilenmeyen kaleci Volkan Demirel için, “Umuyorum Volkan Demirel aramıza katılır” dedi.

Spor Toto 1. Lig ekibi İstanbulspor’la Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadı’nda 1-1 berabere kaldıkları hazırlık maçından sonra basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Cocu, Volkan Demirel konusuna açıklık getirdi.

Cocu “Volkan Demirel’in bizimle seyahat edip etmeyeceğiyle ilgili bir şey söylemeyeceğim. Kendi fikrimi söyleyebilirim. Fikrimi söylememin ötesine taşıyamam. Volkan çok büyük bir oyuncu; Fenerbahçe’nin çok büyük futbolcusu. Bir lider, bu takımın kaptanı. Uzun yıllardır bu takımda forma giymiş birisi. Kariyerine saygı duymalıyız. Konuşuyoruz, görüşmelerimiz devam ediyor. Ama net bir şey söylemem şu anda. Fenerbahçe gibi kulüpler için, kulübe bu kadar yakın oyuncuları önemlidir. Umuyorum Volkan bize katılır” dedi.

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde 3. ön eleme turu maçına ağustos ayında çıkacaklarını hatırlatan Cocu, “Haftalar hızlı geçecek. Önümüzdeki zaman çok uzun değil. Tamamen bu takıma odaklandım. Kalitemizi bugün gördünüz. Takım halinde bir şeyler başarabiliriz. Ağustos ayında oynayacağımız ilk maça kadar bunun için çalışacağız.” değerlendirmesinde bulundu.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.