DOLAR 32,3243 0.22%
EURO 35,0952 -0.11%
ALTIN 2.300,921,04
BITCOIN 0%
İstanbul
17°

PARÇALI BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

TJK’da seçimi Serdal Adalı foto finişle kazandı

TJK’da seçimi Serdal Adalı foto finişle kazandı

ABONE OL
27 Şubat 2018 03:16
TJK’da seçimi Serdal Adalı foto finişle kazandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Veliefendi Hipodromu’ndaki Türkiye Jokey Kulübü (TJK) başkanlık seçimlerinde 111 oyun 56’sını alan Serdal Adalı 3. kez başkan seçildi. Diğer Başkan adayı Yasin Kadri Ekinci, 55 oyda kaldı.

2012-2013 ve 2013–2015 yılları arasında da Türkiye Jokey Kulübü (TJK) Başkanlığı görevinde bulunan Serdal Adalı seçim sonrası yaptığı açıklamada “Kulübümüz birlik ve beraberliğin hakim olduğu bir seçim sürecini geride bıraktı. Bundan sonra elbirliğiyle camiamız için çalışma zamanıdır. Herkese çok teşekkür ediyorum.” dedi. 

İstanbul Veliefendi’deki Genel Kurul’da, Yönetim Kurulu Asıl Üyeliklerine ise; Sadettin Atığ, Tuğban İzzet Aksoy, Yüksel Göktürk, Adil Mert Kaya, Ahmet Özbelge ve Hakan Yücetürk seçildi.

TJK’nın yeni Başkanı Serdal Adalı mazbatasını, eski bakanlardan Divan Başkanı Lütfullah Kayalar’ın elinden aldı.

-Yönetim Kurulu Yedek Üyeleri ise sırasıyla şu isimlerden oluştu. Can N. Güven, Faruk Tınaz, M. Doruk Yılmaz, Murat Kadaifçioğluve Ender Aydıner.

-Denetim Kurulu Asıl Üyelikleri ise Nisso Benhason, Demir Kamil Görgün ve Ferhat Oktay seçilirken, Denetim Kurulu Yedek Üyeleri ise; Halil Durmuş, İlyas İlbey ve M. Ergin Tunçok’dan oluştu.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.