DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 0%
İstanbul
12°

ORTA ŞİDDETLİ YAĞMUR

SABAHA KALAN SÜRE

Talisca’nın peşini bırakmıyorlar! İtalyanlar kafayı taktı…

Talisca’nın peşini bırakmıyorlar! İtalyanlar kafayı taktı…

ABONE OL
12 Mayıs 2018 01:41
Talisca’nın peşini bırakmıyorlar! İtalyanlar kafayı taktı…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Benfica’dan Beşiktaş’ın Brezilyalı yıldızının bonservisini almaya çalışan İtalyanlar, ligin bitimini bekliyor.

Şampiyonlar Ligi’ne yarı finalde veda eden Roma, gelecek sezon daha güçlü bir kadro ile burada yer almanın planlarını yapıyor. Cengiz Ünder’in de formasını giydiği Sarı-Kırmızılılar, şu anda seri A’da 73 puanla üçüncü sırada ve Devler Ligi’ne katılmayı büyük oranda garantilediler. Ancak beşinci sıradaki İnter’le aralarında 4 puan fark var. Eğer ligi ilk 4 içinde bitirirlerse ön elemeden de olsa Şampiyonlar Ligi’nde bulunma ihtimalleri çok yüksek. 

 

Önlerinden tek engel Beşiktaş

 

Geçen sezon yaptığı yatırımlarla bu yıl Devler Ligi’nde yarı final oynayan Roma’nın, hedefinde yeni genç yetenekler var. Bunlardan biri de Beşiktaş’ın başarılı yıldızı Talisca. Mochi’nin daha önce de bu oyuncu hakkında Benfica ile yaptığı görüşmeler Portekiz basınına yansımıştı. Ancak şimdi durum daha ciddi. İtalyanlar, resmi görüşmelerde önemli bir aşama kaydetti ve Beşiktaş sezon sonu satın alma opsiyonunu kullanmazsa Talisca’yı alma konusunda çok istekli olduklarını ilettiler. 

 

20 Mayıs’tan sonra netleşir

 

Portekiz basını Roma’nın fiyatı 40 milyon euroya kadar çıkarttığını ve bu bütçeyi Anderson Talisca için hazırda tuttuğunu yazdı. Beşiktaş’ın satın alma opsiyonu ise 21 milyon euro. Roma, Talisca’yı orta sahanın gelecekteki en büyük yıldızlarından biri görüyor. Benfica da Talisca’nın satışıyla finansal uyum sorununu aşmayı planlıyor. Devler Ligi’ne gitme şansını zayıflatan Beşiktaş ise stratejisini netleştirmek için sezon sonunu bekliyor.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.