DOLAR 32,3206 0.21%
EURO 35,0869 -0.15%
ALTIN 2.278,950,08
BITCOIN 0%
İstanbul
17°

PARÇALI AZ BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

Şenol Güneş’ten oyuncularına mesaj

Şenol Güneş’ten oyuncularına mesaj

ABONE OL
3 Ağustos 2018 00:18
Şenol Güneş’ten oyuncularına mesaj
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, B36 Torshavn maçının ardından açıklamalarda bulundu.

İlişkili Haberler

  • Cyle Larin, Demba Ba’ya ortak çıktı

UEFA Avrupa Ligi‘nde 3. tura yükselen Beşiktaş‘ta Şenol Güneş, Torshavn maçı sonrası mücadeleyi ve oyuncuların performansını yorumladı

“Turu geçmek önemli, kazanmak ve iyi oynamak daha önemli. Oyuncu kalitesi açısından farklılıklar var ve bu da sahaya yansıdı. Herkes kendi oyununu göstermeye çalıştı, bu bir rekabet işi. Kolay rakipti ama kendi sahasında oynayan rakibe karşı arayış gerekiyordu. Beşiktaş’taki tüm oyuncular, yetenekli oyuncular. Mühim olan verimli olmaları. Bu maç tek başına ölçü olmaz ama bu anlayışla oynamaları iyi bir artı. Yoksa yerlerine başkaları gelecek. Her oyuncu bunu bilecek. Gökhan Töre elinden gelen gayreti göstermeye çalıştı. 2 senedir sakatlığı sebebiyle ayrı kaldı, tekrar dönüş yapmak istiyor. Sabırlı olması lazım, işi kolay değil. Geçen sene bazı olumsuz homurdanmalar oldu, Lens’e bugün olmadı. Necip’e de oluyordu.”

“SABIRLI OYNADIK”
Güneş, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında, rakiplerinin 30. dakikaya kadar direnç gösterdiğini belirterek, “Oyuncu kalitesinin farkı sonuca yansıdı. İlk maçtaki sonuca bakmadan sabırlı oynadık. Ciddiyet gösteren, elinden gelen gayreti ortaya koyan tüm oyunculara teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

“KAZANMAK ÖLÇÜ DEĞİL”
Takımda oynayan veya kenarda bekleyen her oyuncunun iyi olduğunu vurgulayan Güneş, “İyi oyuncu olmak başka bir şey, iyi oyununu göstermek başka bir şey. Bunu gösterdikleri sürece oynayabilirler. Kazanmak güzel ama bunu ölçü olarak almıyorum. Daha zor maçlarımız olacak.” ifadelerini kullandı.

“BİZ DE ŞAŞIRIYORUZ”
Transfer döneminin devam ettiğini anlatan Güneş, “Gelen giden olacak. Bir maça bakarak ‘kadro’ budur düşüncesi olmamalı. Kulüplerin ekonomik şartlarını herkes biliyor. Aynı zamanda oyuncuların talepleri oluyor. Bazen biz de şaşırıyoruz, beklenmeyen şeyler oluyor.” değerlendirmesinde bulundu.

LARIN YORUMU
B36 Torshavn karşısında hat-trick yapan Cyle Larin‘in performansını değerlendiren Güneş, şunları kaydetti:

“Performansı iyi olduğu sürece, katkı yaptığı ve diğer oyuncular öne geçemedikçe oynar. Hareketli, eksikleri var ama bir şeyleri yapmaya çalışıyor. Bu Negredo’nun, Mustafa’nın, Vagner’in kötü olduğunu göstermez. Onlar da iyi oyuncu.”

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.