DOLAR 32,3139 0.19%
EURO 35,0732 -0.18%
ALTIN 2.277,740,02
BITCOIN 0%
İstanbul
17°

PARÇALI AZ BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

Portbet Giriş

Portbet Giriş

ABONE OL
24 Mart 2020 05:00
Portbet Giriş
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Portbet sitesi, lisanlı olarak şans oyunları hizmet vermektedir. Sitenin Türkçe dil desteği mevcuttur. Bir süredir giriş yapılmamasının sebebi ise BTK denetimleri sonrasında giriş adresinin değişmesidir.

Portbet giriş sorunları yaşıyorsanız yeni giriş adresini kullanmıyor olabilirsiniz. Sitenin yeni giriş adresi sosyal medya hesaplarında paylaşılır. Bu giriş linki ile siteye sorunsuz şekilde erişim sağlayabilirsiniz.

Portbet Yeni Adresi

Portbet yeni adresi birçok cihaz ile uyumludur. Siteye mobil cihazlar ile giriş yapabilirsiniz. Aynı zamanda üyeliğiniz varsa yeni giriş adresi ile giriş yapmanız halinde üye girişi yapabilirsiniz.

Sitenin yeni adresi ile giriş yapmanız halinde bonus da alabilirsiniz. Eğer daha önceden aldığınız bir bonus varsa aynı şekilde kullanmaya da devam edebilirsiniz. Yeni giriş adresi ile üyeliklerinizle ilgili bir değişiklik olmamıştır.

Yeni giriş adresi ile giriş yapmanız halinde siteden yardım almanız da mümkündür. Sitenin birçok yardım seçeneği mevcuttur. Bu yardım seçeneklerini ana sayfa üzerinde bulabilirsiniz.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.