DOLAR 32,5643 0.13%
EURO 34,9143 0.67%
ALTIN 2.437,130,19
BITCOIN 0%
İstanbul
°

SABAHA KALAN SÜRE

Nikola Kalinic: En önemli maçlarda büyük oyuncular ortaya çıkar

Nikola Kalinic: En önemli maçlarda büyük oyuncular ortaya çıkar

ABONE OL
23 Mayıs 2018 03:17
Nikola Kalinic: En önemli maçlarda büyük oyuncular ortaya çıkar
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Fenerbahçe Doğuş’un forvet oyuncusu Nikola Kalinic, Zalgiris Kaunas maçını değerlendirdi ve “Harika bir maçtı” dedi. Bobby Dixon’a ayrı bir parantez açan Sırp oyuncu, “En önemli maçlarda büyük oyuncular ortaya çıkar. Bobby bir kez daha bunu gösterdi.” diye konuştu. 

Maçı  değerlendiren Nikola Kalinic, “Harika bir maçtı. Büyük bir başarı. Bir kez daha kazandık. Ama rahatlamamız lazım. Büyük bir maçımız daha var. İyi bir maç oynadık. Onların agresifliğine cevap verdik. Onları yavaşlatmayı başardık.” dedi. 

Bobby Dixon’a ayır bir parantez açan Sırp oyuncu, “Hücumda zorlanıyorduk. Bobby müthiş bir iş çıkardı. En önemli maçlarda büyük oyuncular ortaya çıkar. Bobby bir kez daha bunu gösterdi. 11 dakikada 18 sayısı vardı. Müthiş…” diye konuştu. 

Taraftarları da öven Kalinic, “Harikaydılar. Buraya çok fazla sayıda taraftar geldi. Pazar günü biraz daha fazla olabilir. Farklı yerlerden gelebilir. Farklı biletler dağıtılabilir.” ifadelerini kullandı. 

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.