DOLAR 32,3142 0.18%
EURO 35,0805 -0.18%
ALTIN 2.277,330,01
BITCOIN 0%
İstanbul
17°

PARÇALI AZ BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

Neymar, Real Madrid maçını kaçırabilir

Neymar, Real Madrid maçını kaçırabilir

ABONE OL
27 Şubat 2018 03:15
Neymar, Real Madrid maçını kaçırabilir
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Paris Saint-Germain’in Marsilya’yı 3-0 mağlup ettiği maçta Neymar sakatlandı. Ayak bileği burkulan Brezilyalı yıldız, Şampiyonlar Ligi’nde Real Madrid ile oynayacakları rövanş maçını kaçırabilir.

Fransa Ligue 1’in 27. haftasında Paris Saint-Germain, konuk ettiği Marsilya’yı Kylian Mbappe, Rolando (K.K.) ve Edinson Cavani’nin golleriyle 3-0 mağlup etti. Karşılaşmada maçın son golüne asisti yapan Neymar taraftarını korkuttu.

Şampiyonlar Ligi son 16 turunda Real Madrid’e 3-1 kaybeden PSG’de Neymar
sakatlandı. Brezilyalı yıldız için doktorlar ciddi bir sakatlık olmadığını belirtti ancak ayak bileğini burkan Neymar’ın bir süre maçları kenardan izlemesi bekleniyor.

Yaşadığı sakatlığın ardından başını ellerinin arasına götüren ve acı içinde kalan Neymar’ın durumu 48 saat içinde belli olacak. 

Maçtan sonra konuşan Edinson Cavani, “Neymar için endişelenmemiz çok normal. Ancak pozitif kalmaya çalışıyoruz. Umarım atlatacaktır. Umuyorum her şey güzel gidecek ve bir an önce iyileşip, önümüzdeki maçlarda bizimle olacak” dedi.

Teknik direktör Unai Emery ise basın toplantısında Neymar’ın durumu hakkında konuştu ve “Soyunma odasındaki ilk kontrollere göre ayak bileği burkulmuş gözüküyor. Eğer Real Madrid maçı için bir tahmin yapmam gerekirse, aramızda olacağını düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

6 Mart’ta Real Madrid’i konuk edecek PSG ilk maçı 3-1 kaybetmişti.

Neymar ayağının son durumunu sosyal medya hesabından paylaştı.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.