DOLAR 32,3671 0.14%
EURO 34,9783 -0.3%
ALTIN 2.323,780,20
BITCOIN 0%
İstanbul
14°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

Modric: Ronaldo’nun ayrılmasını beklemiyordum

Modric: Ronaldo’nun ayrılmasını beklemiyordum

ABONE OL
16 Ekim 2018 02:30
Modric: Ronaldo’nun ayrılmasını beklemiyordum
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Luka Modric, Real Madrid’den geçen sezon sonunda ayrılan Cristiano Ronaldo ile Zinedine Zidane’ın kendisini şaşırttığını söyledi.

2018’de France Football dergisi tarafından yılın en iyi oyuncusuna verilen Ballon d’Or ödülünün sahibi olan Luka Modric, dergiye açıklamalarda bulundu.

Kiminle beraber oynamak isterdin sorusuna Hırvat efsane Zvonimir Boban ile eski teknik direktörü olan Fransız Zinedine Zidane’ı söyleyen Modric, futbolun akılla oynandığını ve fiziksel gücün ne kadar önemli olmasına karşın “futbol zekası”nın en gerekli şey olduğunun altını çizdi.

Bu sezon Juventus’a transfer olan eski takım arkadaşı Cristiano Ronaldo hakkında da konuşan Modric, “O, futbolda bir başka seviyede. Onun ve Zidane’ın takımdan ayrılacağını sanmazdım. Soyunma odasında aramızda Ronaldo’nun takımdan ayrılıp ayrılmayacağı konusunda iddiaya girerdik. Takımda kalacağına emindim ama herkes kendi kararını veriyor.” dedi.

Modric, genç Fransız forvet Kylian Mbappe için de “Olağanüstü bir yeteneği var. Geleceği çok iyi gözükse de şimdiden harika işler yapıyor.” dedi.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.