DOLAR 32,3724 0.16%
EURO 34,9785 -0.32%
ALTIN 2.324,010,21
BITCOIN 0%
İstanbul
14°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

Laso, Obradovic ile anısını örnek gösterdi

Laso, Obradovic ile anısını örnek gösterdi

ABONE OL
23 Mayıs 2018 03:17
Laso, Obradovic ile anısını örnek gösterdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Real Madrid Başantrenörü Pablo Laso, sezon içinde birçok zorlu yaşamalarına rağmen buraya seviyeye geldikleri için oyuncularıyla gurur duyduğunu dile getirdi.

İlişkili Haberler

  • Real Madrid.. Doncic.. Ali Muhammed..

  • “Bu Fenerbahçe ailesinin bir rüyası”

  • Fenerbahçe Doğuş bir daha tarihe geçmek için sahada

Finalde olmaktan mutluluk duyduklarını belirten Laso, “Çok fazla söylenecek bir şey yok, artık finaldeyiz. Oyuncularımla gurur duyuyorum. Bir an evvel finalin başlamasını bekliyorum. CSKA Moskova maçında yüreğimizi ortaya koyduk. Bu yüzden finale geldik.” değerlendirmesinde bulundu.

“OBRADOVIC’TEN ÇOK ŞEY ÖĞRENDİM”
Oyunculuğu döneminde Zeljko Obradovic‘le çalışma fırsatı yakaladığı hatırlatılan Laso, sözlerine şöyle devam etti:

Gün ve gün Obradovic’ten çok şey öğrendim. Öyle şeyler öğrendim ki her şey işime yaradı. Real Madrid’e katıldığım ilk günden itibaren ondan çok şey öğrendim. Bir oyuncu olarak Obradovic’in başımızda olması olağanüstüydü. Ondan öğrendiklerimi başantrenör olarak kullandım. Beraber kazandığımız maç hatırlıyorum. Finalde son 2 dakikaydı ve 11 sayı öndeydik. Çok iyi oynuyordum. Bana dedi ki ‘Pablo artık bitti, hadi gel kenara.’ Beni kenara aldığı için onu içimden öldürmek geldi ama haklıydı. Ben işimi yapmıştım ve artık kenara gelmem lazımdı. Kariyerimde oyuncu olarak Obradovic’le çalışmanın gururunu yaşıyorum.”

FENERBAHÇE TARAFTARI
Fenerbahçeli taraftarların yarın salonun büyük kısmını dolduracağını bildiğini aktaran Laso, “Belgrad, İstanbul’a daha yakın, bu yüzden onların taraftarı bizden daha fazla. Sonuçta sahada 5’e 5 bir mücadele olacak. Elbette Fenerbahçe taraftarının oluşturacağı ortam bizim için zor olacak ama biz böyle ortamlara çok alışığız.” şeklinde konuştu.

“DONCIC GEÇEN SENE ŞAŞKINDI AMA ARTIK DEĞİL”
Yıldız oyuncusu Doncic’in gelişiminden de bahseden Laso, “Doncic, 15-16 yaşında A takımda oynamaya başladı. Geçen sezon ilk kez Final Four oynadı. Bu sezon daha da iyi oynadı. Sürekli bir oyuncu olarak olgunlaşıyor. Geçen sene atmosferden şaşkındı ama artık değil. Tabii ki daha hazırlıklı geçen sezona göre. Daha 19 yaşındaki bir çocuğun deneyimden bahsediyoruz sonuçta.” ifadelerini kullandı.

RUDY FERNANDEZ: “BU BİZİM İÇİN YENİ BİR FIRSAT”
İspanyol temsilcisinin tecrübeli oyuncusu Rudy Fernandez de final oynamanın kendileri için müthiş bir fırsat olduğunu vurgulayarak şunları kaydetti:

Sezon içinde çok sakatlıklar yaşadık. Bu final bizim için önemli bir fırsat. Avrupa’nın en iyi takımlarından birine karşı kazanmaya çalışacağız. Geçen sezon Final Four’da onlara karşı kaybetmiştik. Bu bizim için yeni bir fırsat ve bu fırsatı mutlaka kullanmalıyız. Bir rüyanın peşinden koşuyoruz. Birçok zorluğun üstesinden geldik. Burada olmanın tadını çıkartıyoruz.”

Real Madrid’in dünyanın en büyük kulüplerinin başında geldiğini anlatan Fernandez, “Real Madrid’de oynuyorsanız üzerinizde büyük bir baskı vardır. Bu kupa bizim kazanmamız için burada duruyor. Çok fazla sakatlıklar yaşadık ama bu zorluklarla başa çıktık. Şu an herkes sağlıklı ve bir adım daha atmamız gerektiğini biliyoruz. Fırsat kapımızda. Bu final maçı için hazırız.” diyerek sözlerini tamamladı.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.