DOLAR 32,3254 0.23%
EURO 35,1152 -0.05%
ALTIN 2.300,411,02
BITCOIN 0%
İstanbul
17°

PARÇALI BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

Karabükspor’da yeniden Levent Açıkgöz dönemi

Karabükspor’da yeniden Levent Açıkgöz dönemi

ABONE OL
11 Eylül 2018 04:13
Karabükspor’da yeniden Levent Açıkgöz dönemi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kardemir Karabükspor, daha önce kulüpte iki defa teknik direktörlük görevini üstlenen Levent Açıkgöz ile sezon sonuna kadar sözleşme imzaladı.

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor’da Fikret Yılmaz’ın istifasıyla boşalan teknik direktörlük görevine Levent Açıkgöz getirildi.

Kulübün Yenişehir’deki tesislerinde gerçekleştirilen imza törenine kulüp başkanı Sedat Namal, Levent Açıkgöz ile yardımcıları Nejat Özyıldırım, Tarkan Yarar ve Ufuk Karakoç katıldı.

Açıkgöz’le sezon sonuna kadar anlaştıklarını dile getiren Namal, kulübün zor bir süreçten geçtiğini, yönetim olarak kongre kararı aldıklarını söyledi.

Yeni yönetim gelene kadar takımın başında kalacaklarını ve çalışmalar yaptıklarını belirten Namal, “Bir hocamızın olması lazım. Levent hocam ve ekibi bizi kırmadı. ‘Biz Karabük’ün çocuğuyuz. Karabükspor’dan ekmek kazandık. Her zaman kulübümüz hangi görevi verirse biz başında oluruz.’ dediler. Karabükspor’un iyi olması için, hiçbir beklentileri olmadan buraya geldiler. Allah razı olsun kendilerinden.” diye konuştu.

AÇIKGÖZ: “HER ZAMAN DESTEK VERMEYE DEVAM EDECEĞİZ”
Levent Açıkgöz, her zaman kulüp dara düştüğünde kendisine verilen görevleri üstlendiğini kaydetti.

Karabük’ün yuvası olduğunu vurgulayan Açıkgöz, “Altyapı teknik hocalığından A takımdaki görevime kadar burası her zaman bize kucak açmıştır. Başkanımız, kulübümüzün durumunu özetledi. Sıkıntılı bir süreç. Bu süreçte bize ne görev düşüyorsa her zaman destek vermeye devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Kardemir Karabükspor’da uzun yıllar futbol oynayan ve altyapıda antrenörlük yapan Açıkgöz, daha önce iki defa teknik direktörlük yaptığı kulüpte, son olarak genel menajerlik görevini üstlenmişti.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.