DOLAR 32,3732 0.14%
EURO 35,1568 -0.12%
ALTIN 2.322,610,17
BITCOIN 0%
İstanbul
16°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

Kanarya zirveden hızla uzaklaşıyor! Fenerbahçe, deplasmanda Konyaspor’a 2-1 mağlup oldu

Kanarya zirveden hızla uzaklaşıyor! Fenerbahçe, deplasmanda Konyaspor’a 2-1 mağlup oldu

ABONE OL
26 Kasım 2021 04:20
Kanarya zirveden hızla uzaklaşıyor! Fenerbahçe, deplasmanda Konyaspor’a 2-1 mağlup oldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Trabzonspor ve Alanyaspor’a aldığı mağlubiyetlerin ardından Konyaspor karşısında galibiyet hasretini dindirmek hedefinde olan Fenerbahçe sahadan büyük hayal kırıklığıyla ayrıldı. Sarı-lacivertliler deplasmanda 2-1 mağlup oldu ve zirveden uzaklaştı.

 

İRFAN CAN’IN GOLÜ FENERBAHÇE’YE YETMEDİ

Karşılaşmaya fırtına gibi başlayan Konyaspor 2. dakikada Soneer Dikmen ve 11. dakikada Abdülkerim Bardakçı’nın golleriyle 2-0 öne geçti. Bu dakikadan itibaren baskısını artıran sarı-lacivertliler arzuladığı golü bulamadı ve ilk yarı bu sonuçla sona erdi. İlk yarının sonunda değişiklikler yapan Vitor Pereira Serdar Dursun, İrfan Can Kahveci ve Filip Novak’ı oyuna sürdü. İkinci yarı rakip Betebet kaleyi adeta ablukaya alan sarı-lacivertliler 84. dakikada İrfan Can Kahveci’nin serbest vuruştan attığı golle farkı 1’e indirdi. Ancak bu gol sarı-lacivertlilerin kazanması için yeterli olmadı ve maç 2-1 sona erdi.

ALTAY GÖZYAŞLARI İÇİNDE OYUNDAN ÇIKTI

69. dakikada gerçekleşen Konyaspor atağında rakip takım futbolcusuyla çarpışan genç kaleci acı içinde yerde kaldı. Sol omuzunu tutan eldiven gözyaşları içinde sahayı terk etti. Sarı-lacivertlilerde yaşanan bu sakatlık sonrası Berke Özer kaleye geçti. Sarı-lacivertlilerde ayrıca Enner Valencia ve Luiz Gustavo sakatlanarak maça devam edemedi.

 

 

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.