DOLAR 32,6025 0.38%
EURO 34,8291 0.26%
ALTIN 2.501,760,71
BITCOIN 21018615.69419%
İstanbul
13°

HAFİF YAĞMUR

SABAHA KALAN SÜRE

Guardiola: Shakhtar ile karşılaşmaktan bıktım

Guardiola: Shakhtar ile karşılaşmaktan bıktım

ABONE OL
19 Eylül 2019 17:31
Guardiola: Shakhtar ile karşılaşmaktan bıktım
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Manchester City Teknik Direktörü Pep Guardiola, Shakhtar Donetsk maçı öncesinde Lucescu ve Shaktar Donetsk ile ilgili açıklamalarda bulundu. Gurardiola, “Her sene Shaktar’la oynuyoruz” dedi.

Şampiyonlar Ligi’nde Shakhtar Donetsk ile karşılaşacak Manchester City’de teknik direktör Pep Guardiola, isyan etti.

“HER SENE UKRAYNA’YA GELİYORUM”

Son yıllarda sürekli Shakhtar ile eşleştiğini söyleyen İspanyol teknik adam, ”Shakhtar ile karşılaşmaktan bıktım. Buradan bir apartman bile aldım! Sürekli Shakhtar ile oynuyorum. Barcelona ve Bayern’i çalıştırırken de karşılaşıyordum, şimdi Manchester City’e de rakip oldular. Her sene kesinlikle buraya geliyorum. Artık buna alıştım, hatta sevdim bile.” dedi.

“SHAKTAR, PREMİER LİG TAKIMLARINDAN FARKLI”

Mircea Lucescu’yu da öven açıklamalarda bulunan Guardiola, ”Her sene Shakhtar ile oynamak ilginç oluyor. Lucescu’nun takımına direnmek çok zordu. İlk maçımız çok zordu. Anca son dakikada golü ile kazanabilirdik. Shakhtar’da oynamış çok iyi oyuncular var. Shakhtar değişik bir takım, Premier Lig takımlarına hiç benzemiyor. Oynaması çok güç bir takım. Büyük saygı duyuyorum.” şeklinde konuştu.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.