DOLAR 32,3779 0.17%
EURO 35,0405 -0.16%
ALTIN 2.324,660,24
BITCOIN 0%
İstanbul
17°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

Galatasaray’ı bekleyen tehlike! 44 milyon Euro bulunmazsa…

ABONE OL
5 Mart 2020 00:53
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Süper Lig’in ikinci yarısında, ilk devreye göre müthiş bir performans gösteren Galatasaray’ın bu çıkışında Mario Lemina, Jean Michael Seri ve Henry Onyekuru’nun çok önemli bir payı var. Ancak üç yıldızın da kiralık olması ve sezon sonunda sözleşmelerinin bitmesi Sarı-Kırmızılı yönetimi kara kara düşündürüyor.

Fatih Terim’in yeni sezonda takımda kalmasını istediği 3 futbolcunun çok yüksek maliyetleri var. Lemina’nın 16 milyon Euro, Seri’nin ise 18 milyon Euro’luk opsiyonları bulunuyor.

YENİDEN KİRALAMA SEÇENEĞİ ÖN PLANDA

Takvim’de yer alan habere göre opsiyonu olmayan Onyekuru için Monaco’nun belirlediği bonservis de 10 milyon Euro. Yönetim 44 milyon Euro maliyeti olan 3 yıldız için yeniden kiralama formülünü masaya yatıracak.

Galatasaray kısa süre içinde Southampton, Fulham ve Monaco’ya teklif yapacak. Ancak 3 kulüp de yeniden kiralamaya sıcak bakmazken yaşanacak gelişmeler merakla bekleniyor.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.