DOLAR 32,3961 0.21%
EURO 35,1187 -0.03%
ALTIN 2.324,560,23
BITCOIN 2281212-0.39156%
İstanbul
17°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

“Fenerbahçe’ye bu sene de operasyon yapıldı”

“Fenerbahçe’ye bu sene de operasyon yapıldı”

ABONE OL
29 Mayıs 2018 05:32
“Fenerbahçe’ye bu sene de operasyon yapıldı”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, yaklaşan kongre öncesi önemli açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, TRT Spor’da katıldığı programda bu sezon şampiyonluğu hakem hataları nedeniyle kaybettiklerini ve kendilerine operasyon yapıldığını söyledi.

Aziz Yıldırım, “Ali Koç, her şey 3 Temmuz sürecine bağlanmasın diyor. Her şey 3 Temmuz sürecine bağlanacaktır, bağlanmalıdır. 6 kez şampiyon olduk ama 4 şampiyonluğumuz da elimizden alındı. 2006’da 16 dakika maç uzatıldı. Normal şartlarda 30 dakika uzardı. Borozanlar öttürdüler. Şampiyoluğu kaybettirdiler. FETÖ operasyonları orada başladı. Otobüs kurşunlandı. Lig lideri olan takım, şampiyonluğa giden takım o gece bitmiştir. Moral olarak bitmiştir. Yabancıların hepsi korkmuştur, yerliler de ne yapsın? Şampiyonluk kaçmıştır. 3 Temmuz da Fenerbahçe’nin üzerinden silindir gibi geçilmiştir.” dedi.

“Fenerbahçe’ye bu sene de operasyon yapıldı.” diyen Yıldırım, “Galatasaray maçında Bülent Yıldırım 3 tane penaltıyı vermedi. Birini verse şampiyonduk. Fenerbahçe’ye şimdi kalitesiz deniyor, şampiyon olsak kaliteli denecekti.” şeklinde konuştu.

“BEŞİKTAŞ İLE KAVGA ETMEDİK”
Başkan Yıldırım, “Beşiktaş ile kavga etmedik. Haklarımızı savunduk. Bizi orada en çok rahatsız eden, Şenol Güneş’in her Fenerbahçe maçında bordo kravat, bordo mendille gelerek insanları tahrik etmesidir. Fenerbahçe ile Trabzonspor’un arası zaten gergin. Şenol hoca yoksa çok değerli bir isimdir.” ifadelerini kullandı.

“BİZ TRABZON’UN ELİNDEN KUPAYI ALMADIK”
Trabzonspor ile Fenerbahçe arasındaki gerginlik hakkında da konuşan Yıldırım, “Biz Trabzon’un elinden kupayı almadık. Biz hakkımızla aldık. Fenerbahçe anasının ak sütü gibi aldı şampiyonluğu. 9 puan geriden gelerek kupayı aldık. Trabzonspor geldi, biz kazandık. UEFA’ya bir şeyler gönderiyorlar. Ben böyle bir şey yapmam. Biz dışarıda biriz. İçeride mücadelemizi verelim ama Türkiye dışında bir olmalıyız. Trabzonspor hakkını koruyor da Şenol Güneş neyi koruyor? Beşiktaş’ın teknik direktörü ama her Fenerbahçe maçında bordo mavi takım giyiyor ve tahrik ediyor.” dedi.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.