DOLAR 32,3243 0.22%
EURO 35,0952 -0.11%
ALTIN 2.300,921,04
BITCOIN 0%
İstanbul
17°

PARÇALI BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

FENERBAHÇE-İSTANBULSPOR: 1-1

FENERBAHÇE-İSTANBULSPOR: 1-1

ABONE OL
8 Temmuz 2018 00:39
FENERBAHÇE-İSTANBULSPOR: 1-1
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Fenerbahçe, hazırlık maçında İstanbulspor ile 1-1 berabere kaldı.

Fenerbahçe, yeni teknik direktörü Phillip Cocu yönetiminde ilk hazırlık maçına Spor Toto 1. Lig ekibi İstanbulspor karşısında çıktı.

Esenyurt’taki Necmi Kadıoğlu Stadı’nda oynanan maç 1-1 sona erdi.

İlişkili Haberler

  • Ali Koç’a büyük ilgi

  • Kaptan Giuliano

Sarı-lacivertlilerin golünü 44. dakikada Aatıf Chahechouhe, İstanbulspor’un golünü 76. dakikada İbrahim Yılmaz attı.

Fenerbahçe maça Kameni, İsmail Köybaşı, Skrtel, Isla, Ozan Tufan, Giuliano, Elif Elmas, Aatıf, Valbuena, Josef ve Soldado 11 ile başladı.

Maçın ikinci yarısında ise Fenerbahçe’de genç kaleci Tarık Çetin’in yanı sıra Roman Neustaedter, Alper Potuk, Oğuz Kağan Güçtekin, Ahmethan Köse, Serhat Kot, Samed Karakoç, Yiğithan Güveli ve Uygar Mert Zeybek ikinci yarıda oyuna dahil edildi.

Sahada doksanar dakika kalan isimler ise Fenerbahçe’de Eljif Elmas ve Giuliano oldu.

Sarı-lacivertli ekipte 7 futbolcu İstanbulspor maçı kadrosunda yer almadı.

Dünya Kupası’nda forma giyen Nabil Dirar’ın izni devam ederken kız kardeşi evlenen Mehmet Ekici de özel izinle maçta oynamadı. Kasık fıtığı ameliyatı sonrası tedavisi süren Mehmet Topal ile yüklemelere bağlı hafif ağrıları bulunan Şener Özbayraklı, Hasan Ali Kaldırım ve Salih Uçan su maçta riske edilmedi. Son antrenmanında bileği burkulan Erten Ersu önlem amaçlı maç kadrosuna alınmadı. 24 yaşındaki kalecinin ciddi bir sorunu bulunmuyor.

FENERBAHÇE İKİ GÜN İZİNLİ
Fenerbahçeli futbolcular maçın ardından 2 gün izin yapacak. 10 Temmuz’da kamp için İsviçre’ye gidecek sarı-lacivertli takım 14 Temmuz’da Lozan’la, 18 Temmuz’da İngiltere’nin Fulham takımıyla karşılaşacak. Daha sonra İstanbul’a dönecek fenerbahçe, 21 Temmuz’da Ülker Stadı’nda Hollanda’nın Feyenoord, 1 Ağustos’ta ise İtalya’nın Cagliari takımlarını konuk edecek.

UYGAR MERT ZEYBEK 2 YIL SONRA
Fenerbahçeli futbolcu Uygar Mert Zeybek, 2 yılı aşkın bir süre sonra bir müsabakada forma giydi.

Uygar Mert, yaşadığı çapraz bağ sakatlıkları nedeniyle geride kalan 2 sezonda resmi ve hazırlık maçlarında oynayamamıştı.

Sarı-lacivertlilerin 23 yaşındaki futbolcusu, son olarak 5 Mayıs 2016’da Konyaspor’la oynanan Ziraat Türkiye Kupası’nda sahaya çıkmıştı. Uygar, İstanbulspor maçının son 20 dakikasında forma giyerek hasretini sona erdirdi.

FATİH TEKKE’NİN İLK MAÇI 
İstanbulspor Teknik Direktörü Fatih Tekke de takımıyla ilk maçına çıktı.

Tekke, yeni takımıyla ilk sınavını Fenerbahçe karşısında verdi.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.