DOLAR 32,3268 0.23%
EURO 35,0881 -0.15%
ALTIN 2.282,160,22
BITCOIN 0%
İstanbul
17°

PARÇALI AZ BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

Fatih Terim, Tolga Ciğerci’yi sildi!

Fatih Terim, Tolga Ciğerci’yi sildi!

ABONE OL
12 Mayıs 2018 01:41
Fatih Terim, Tolga Ciğerci’yi sildi!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Galatasaray’da teknik direktör Fatih Terim, Beşiktaş derbisi öncesi idmana çıkmama resti çeken Tolga Ciğerci’ye soğuk bakıyor.

İmparator şampiyonluk sürecinde oyuncularının artılarını da eksilerini de unutmayacak! 21. şampiyonluğa giden Galatasaray’da Fatih Terim, oyuncularının performansları kadar tavırlarını da göz ardı etmeyecek. Terim, bu yolda ilk olarak, Akhisar deplasmanında sakatlıklarına karşın fedakârlıkla forma giyen Donk ile Linnes’e özel olarak teşekkür etti. Bu maçta Donk oynamasa Belhanda’nın cezalı olması nedeniyle tüm sistem değişecekti.

 

Yeni planlar yapılırken…
 

Linnes olmasa haftalardır oynamayan Latovlevici ya da Denayer görev alacaktı. Bu yüzden 2 oyuncunun gösterdiği özveriyi Terim, 2018-19 planları için göz ardı etmeyecek. Mariano da Malatya maçında forma giymek için yoğun tedavi görüyor ve sahada olmak istiyor. Bu tavrıyla Mariano da artı puan aldı. Tavrı ile önümüzdeki sezon G.Saray’daki durumunu ateşe atan isim ise Tolga Ciğerci…

 

Udinese seçeneği
 

Beşiktaş derbisinde “Ağrılarım geçmeden oynamak istemiyorum” diyen Tolga, 2018-19 için yerini riske soktu. Fedakâr oyuncularla çalışmak isteyen Terim’in Tolga’ya nasıl bir tavır sergileyeceği şimdilik soru işareti… Ancak 1 yıl kontratı olan oyuncunun ayrılması beklenirken Tudor’un yeni takımı Udinese’nin Tolga’ya talip olabileceği konuşuluyor. (Hürriyet)

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.