DOLAR 32,3154 0.19%
EURO 35,1547 0.06%
ALTIN 2.295,350,80
BITCOIN 0%
İstanbul
19°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

Erwin Koeman: Özgüven açısından önemli bir karşılaşma olacak

Erwin Koeman: Özgüven açısından önemli bir karşılaşma olacak

ABONE OL
13 Aralık 2018 22:56
Erwin Koeman: Özgüven açısından önemli bir karşılaşma olacak
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Karşılaşmanın oynanacağı Antona Malatinskeho Stadı’nda sarı-lacivertli oyuncu Martin Skrtel’le birlikte basın toplantısı düzenleyen Koeman, “Turu geçmiş olsak bile futbol oynamak için buradayız.” dedi.

İyi bir maç olacağını düşündüğünü aktaran Hollandalı teknik adam, “Özgüven açısından önemli bir karşılaşma olacak. Bizler profesyonelleriz. Fenerbahçe için işimizi profesyonelce yapmak durumundayız. Yarınki hedefimiz bu olacak.” diye konuştu.

Fenerbahçe’nin Slovak sporcusu Martin Skrtel ise yarınki mücadele öncesi çok heyecanlı olduğunu belirterek, “Hayatımda ilk defa bir Slovak takımına karşı oynayacağım. Bu nedenle benim için özel bir karşılaşma olacak.” şeklinde konuştu.

FENERBAHÇE, HAZIRLIKLARINI TAMAMLADI

Sarı-lacivertli ekip, basın toplantısının ardından Antona Malatinskeho Stadı’nda gerçekleştirilen antrenmanla Spartak Trnava maçının hazırlıklarını tamamladı.

Teknik sorumlu Erwin Koeman yönetimindeki idmanın ilk 15 dakikası basın mensuplarına açık tutulurken, oyuncular bu bölümde ısınma hareketleri ile pas çalışması yaptı.

Geride kalan 5 maç sonunda 8 puanla grubu 2. sırada bitirmeyi ve üst turu garantileyen sarı-lacivertliler, grup mücadelesini Slovakya’da tamamlayacak.

Trnava şehrindeki Antona Malatinskeho Stadı’nda oynanacak karşılaşma TSİ 23.00’te başlayacak.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.