DOLAR 32,5526 0.03%
EURO 34,9957 0.45%
ALTIN 2.420,98-0,08
BITCOIN 0%
İstanbul
18°

HAFİF YAĞMUR

SABAHA KALAN SÜRE

Düğün Konseptine Uygun Davetiye

Düğün Konseptine Uygun Davetiye

ABONE OL
21 Eylül 2019 22:37
Düğün Konseptine Uygun Davetiye
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Davetiye sadece düğün ve kına organizasyonları için kullanılmaz. Davet gerektiren her iş için davetiye basımı şarttır. Önemli olan hangi konsepte organizasyon yapılacaksa ona uygun olmalıdır. Firma köklü iş tecrübesi ile profesyonel hizmet sunar. Davetiye basımı için mutlaka köklü firmalar tercih edilmelidir. Sosyal medyada reklam veren merdiven altı yerlerden uzak durulması gerekir. Davetiye basımı özel bir iştir, o yüzden profesyonel bir firma gereklidir. Firma yıllardır sektörde modern davetiye üretimi yapar.

Trend Davetiyeler

Davetiye basımı her geçen yıl kendini yenileyen ve yeniliklere açık olan bir sektör haline gelmiştir. Firma en moda olan davetiyeleri sizlerin beğenisine sunar. Bu senenin moda düğün davetiyesi organik keten ipler ile süslenmiş ve etnik bir tasarım verilmiş davetiye modelleridir. Daha spor dursun isterseniz karikatür ile yapılmış modelleri tercih edebilirsiniz. Davetiyenin gösterişli ve şık olması kadar ücreti de uygun olmalıdır. Firma her bütçeye ve her cebe uygun davetiye seçeneği ile hizmet verir. incidavetiye.com sitesinden uygun ve ekonomik davetiye modellerini sipariş edebilirsiniz.

Davetiye Metinleri

Davetiyeler törenler ve organizasyonlar hakkında bilgi veren kartlardır. Verilen bilgi konukları sıkmamalı ve davetiye metni hazırlanırken akıcı bir dil kullanılmalıdır. Firma sitesinde hazır davetiye metinleri bulundurur. Hazır davetiye metinlerini beğenmezseniz kendiniz hazırladığı metinleri basım yaptırabilirsiniz. Eşiniz ile aranızda olan mesaj veya küçük sözleri davetiye metninde kullanabilirsiniz. Nişan davetiyeleri metinleri daha kısa olurken nikah davetiyeleri sadece bilgi içerebilir. Seçilen davetiye sadece dikdörtgen veya kare şeklinde olmamalıdır. Kalpli veya gelin, damat modelleri ile fark yaratabilirsiniz.

Davetiye Hazırlarken Nelere Dikkat Edilmelidir?

Davetiye hazırlarken konuk sayısından biraz fazla davetiye basılmalıdır. Olası durumlar göz önünde bulundurulmalı ve ona göre sipariş biraz fazla verilmelidir. Düğün gününden önce davetiyeler hazır edilmeli ve düğüne bir hafta kala herkese gönderilmelidir. Herkese davetiye ulaştığından emin olunmalıdır. Firma sipariş verilen davetiyeleri en geç bir hafta içinde verilen adrese teslim eder. Siteye üye olarak davetiyenizin takibini yapabilirsiniz. Sitede güvenlik önlemleri en üst seviyede müşteri korunarak alınmıştır.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.