DOLAR 32,4156 0.19%
EURO 35,7329 0.62%
ALTIN 2.323,370,20
BITCOIN 0%
İstanbul
16°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

Cenk Tosun: Fikret Orman beni çok seviyor

Cenk Tosun: Fikret Orman beni çok seviyor

ABONE OL
21 Ocak 2018 04:12
Cenk Tosun: Fikret Orman beni çok seviyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Everton’da forma giyen Cenk Tosun, hayalini gerçekleştirdiğini söyledi.İlişkili Haberler

  • Cenk Tosun’a yeni takım arkadaşı Arsenal’den Theo Walcott
  • İngiltere basını Cenk Tosun’u beğendi
  • Cenk Tosun’lu Everton deplasmanda kaybetti
  • Everton’a transfer olan Cenk Tosun’un idman görüntüleri

Everton formasıyla ilk kez basın toplantısı düzenleyen milli futbolcu Cenk Tosun, transfer süreci ve hedeflerine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Transfer sürecinde Everton teknik direktörünün kendisini çok istediğini belirten Cenk, “Everton, tarihi olan büyük bir kulüp. Sam Allardyce bu transferde önemli rol oynadı ve kulübün beni ne kadar çok istediğini bu sayede anladım. İngiltere’de oynamak hayalimdi.” dedi.

Cenk, bonuslar hariç 22 milyon euroluk bonservis bedeliyle Türkiye’nin en pahalı transferi durumuna gelmesini değerlendirerek “Ödenen bonservis bedeli, üzerimde baskı oluşturmuyor. Aksine, buna layık görüldüğüm için gurur duyuyorum. Türkiye’deki genç oyuncuların yurt dışına açılmasına örnek olmak istiyorum.” ifadelerini kullandı.

“ŞENOL GÜNEŞ BENİM İÇİN BABA GİBİ”

Beşiktaş’ın sosyal medyada yayınlanan tanıtım videosunda kendi görüntülerinin yer almasına ilişkin duygularını dile getiren milli futbolcu, “Videoyu izledim. Beşiktaş Başkanı Fikret Orman beni çok seviyor. Kulüpte 3,5 yıl geçirdim. Şenol Güneş benim için baba gibi. Ama hayatta herkesin yeni hedeflere ihtiyacı vardır ve benimki gerçekleşti.” diye konuştu.

Everton formasıyla atabildiği kadar çok gol atarak kupalar kazanmak istediğini söyleyen 26 yaşındaki futbolcu, “Premier Lig’de maçlar çok tempolu oynanıyor. Ama ben de hızlı oyuna alışığım. İlk maçımın daha iyi geçmesini beklerdim. Goodison’da taraftarlarla buluşmak için sabırsızlanıyorum.” değerlendirmesini yaptı.

Kulübe uyum sürecinde tüm arkadaşlarından destek görmesine rağmen özellikle Wayne Rooney, Gylfi Sigurdsson ve Phil Jagielka ile iyi anlaştığını belirten Cenk, “Oyun karakterim İngiltere için çok uygun. Emre Belözoğlu ve Tugay Kerimoğlu gibi iyi örnekler de İngiltere’de çok başarılı oldu.” şeklinde konuştu.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.