DOLAR 32,4964 0.14%
EURO 34,7733 0.12%
ALTIN 2.489,111,10
BITCOIN 0%
İstanbul
16°

HAFİF YAĞMUR

SABAHA KALAN SÜRE

Beşiktaş’ın Önceliği Ze Luis!

Beşiktaş’ın Önceliği Ze Luis!

ABONE OL
21 Ağustos 2020 10:55
Beşiktaş’ın Önceliği Ze Luis!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Burak Yılmaz’ın ayrılmasından boşalan forvet hattına takviye arayışlarını hızla sürdüren Beşiktaş, önceliğini Porto’da oynayan Ze Luis’e verdi. 29 yaşındaki forvet için satın alma opsiyonu ile kiralama teklifi yapan siyah-beyazlılar, Porto’nun vereceği  1xbet yanıtı beklerken bir diğer aday Patrick Schick için de nabız yoklanmaya devam ediliyor.

Lille’e transfer olan Burak Yılmaz’ın boşluğunu dolduracak santrfor arayışına giren Beşiktaş yönetimi, Ze Luis ve Patrick Schick isimleri üzerine yoğunlaştı.Transferden sorumlu yönetici Erdal Torunoğulları ve futbol şubesinden sorumlu yönetici Emre Kocadağ,  1xbet  iki isimden birisini siyah-beyazlı renklere bağlamak için büyük efor sarf ediyor. 1xbet giriş Yönetimin hedefindeki ilk ismin Ze Luis olduğu öğrenilirken, Porto’nun geçen yıl 11 milyon Euro’ya aldığı 29 yaşındaki oyuncu için satın alma opsiyonlu kiralama teklifi yapıldığı bildirildi.

ROMA 42 MİLYON EURO ÖDEMİŞTİ

Ze Luis için Porto ekibinden yanıt bekleyen Beşiktaş’ın transfer listesindeki ikinci isim olan Patrik Schick için de Roma’ya kiralama önerisinde bulunuldu. 1xbet   Ancak İtalyan kulübü, bu sezon Leipzig’e 3.5 milyon Euro’ya kiraladığı Çek golcü için Beşiktaş’tan da aynı parayı talep edince transfer şimdilik askıya alındı.Siyah-beyazlı yöneticiler, bu sezon Leipzig formasıyla çıktığı 27 maçta 10 gol, 3 asist yapan 24 yaşındaki forvet için 1xbet  24 yaşındaki futbolcunun kiralanması için son ana kadar çaba sarf etmeye kararlı. Roma, Schick için geçtiğimiz yıl bonservis bedeli olarak 42 milyon Euro ödemişti.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.