DOLAR 32,3823 0.17%
EURO 34,9849 -0.27%
ALTIN 2.324,910,25
BITCOIN 0%
İstanbul
14°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

BB Erzurumspor’da 4 imza

BB Erzurumspor’da 4 imza

ABONE OL
8 Temmuz 2018 00:39
BB Erzurumspor’da 4 imza
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Büyükşehir Belediye Erzurumspor, 4 futbolcuyu transfer etti.

Kulübün tesislerinde düzenlenen ve asbaşkan Ünsal Kıraç ile sportif direktör Zafer Aynalı’nın da yer aldığı törende, Osmanlıspor’dan 31 yaşındaki Özer Hurmacı ve Angres’ten 27 yaşındaki kanat oyuncusu Gilles Christ Sunu ile 2’şer, Vitoria Setubal’den 26 yaşındaki Emrah Başsan ile 1 1 ve Karabağ’dan 29 yaşındaki kaleci İbrahim Sehic ile 2 1 yıllık sözleşme imzalandı.

Ünsal Kıraç, törende yaptığı konuşmada, kulüp olarak transferlere devam ettiklerini söyledi.

Süper Lig’de uzun yıllar oynayan orta saha oyuncusu Özer Hurmacı’nın artık sahaya “Dadaş Özer” olarak çıkacağını kaydeden Kıraç, şöyle konuştu:

“Umuyorum ki Özer, Büyükşehir Belediye Erzurumspor’da büyük başarılara imza atacak. Kendisi, kulübü çok sevdi ve ondan dolayı burayı tercih etti. Kendisine teşekkür ediyorum. Biz de onu çok sevdik. Çünkü onun spordaki ahlaki yapısını, verimliliğini, inatçı kişiliğini, sahada arkadaşlarıyla uyumunu ve hakim bir karakter olarak takıma sahip çıkmasını bizler yeğledik ve Erzurumspor’da böyle bir kişiliğin olmasının gerekliliğine inandık.”

Kıraç, Emrah Başsan’ın ise Pendikspor altyapısından çıkıp daha sonra Antalyaspor, Galatasaray ve Vitoria Setubal’de oynadığını hatırlattı.

Emrah Başsan’ın yeteneğinin kendilerine güven verdiğini vurgulayan Kıraç, şunları kaydetti:

“Kendisini ispat etmiş biri. ‘Erzurumspor’da forma giymek istiyorum.’ dedi. Hatta 25 numara boşsa onu bile istedi. 25 numarayı da özellikle istediği için bundan sonra ‘Dadaş Emrah’ diyebilirsiniz. Transferimiz hızla devam ediyor. Çalışmalarımızı derinden ve hızla yapmayı amaçlamıştık. Sehic de Bosna Hersek Milli Takımı’nın kalecisi. Umuyorum ki burada çok güzel başarılar yaşayacaktır. Hem kişilik hem de yetenek olarak önemli bir kaleci olduğuna bütün yönetim olarak karar verdik ve huzurlarınıza çıkarmış olduk.”

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.