DOLAR 32,3243 0.22%
EURO 35,0952 -0.11%
ALTIN 2.300,921,04
BITCOIN 0%
İstanbul
17°

PARÇALI BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

Barcelona ve Manchester United yarışta

Barcelona ve Manchester United yarışta

ABONE OL
5 Eylül 2018 02:25
Barcelona ve Manchester United yarışta
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İngiliz basını, Manchester United ve Barcelona’nın Roma’nın başında olan futbol direktörü Monchi’yi transfer etmek istediğini öne sürdü.

La Liga ekibi Sevilla’nın başarılarında pay sahibi olan, daha sonra Serie A’da Roma’da sportif direktörlük görevine getirilen Monchi, kariyerinde yeni bir değişimin arefesinde.

Tam adı Ramon Rodríguez Verdejo olan İspanyol yönetici, İngiliz basınında yer alan haberlere göre Barcelona ve Manchester United tarafından isteniyor. İki kulübün de son dönemde başarılı transfer konusunda zorlandıklarının altı çizilirken, piyasadaki en başarılı direktörlerden olan Monchi’nin iki dev kulübün listesinde.

11 yıl Sevilla’da direktörlük yapan Monchi, kulübün bu dönemde yaklaşık 200 milyon euro kar etmesinde pay sahibi oldu. Sevilla, 49 yaşındaki yöneticinin çalıştığı dönemde Jesus Navas, Sergio Ramos, Jose Reyes Ivan Rakitic ve Dani Alves gibi oyuncularını iyi bedeller karşılığında satmıştı. 

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.